ChinQuan 92 Napisano 9 Sierpnia 2019 @jinu no czyli identycznie jak u mnie. Zero problem a jak zaczęła kwitnąć to zaraz żółte końcówki przy topach. Nawet wyglada to identycznie. Masz fotorelacje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Sierpnia 2019 będzie dobrze zobaczycie !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 9 Sierpnia 2019 @Tester musi xD ale o czyms trzeba dyskutować. Hehe dzisiaj wrzucę fotke roślinki bo rośnie ładnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Sierpnia 2019 @ChinQuan wiadomo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 9 Sierpnia 2019 Dodaje z przed chwili ? pozdrawiam wszystkich xPt 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 9 Sierpnia 2019 ładny ale teraz chyba wiem za dużo azotu, ciemne liście zielone i końcówki popalone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Kibic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 9 Sierpnia 2019 będzie dobrze już nie mogę się doczekać kiedy dasz mi zajarać he he wirtualnie oczywiście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 9 Sierpnia 2019 @Palacz palcie smialo xD hah kurde mam naprawde duze nadzieje zwiazane z ta roslinka bo duzo osob mowi ze jest ładna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 9 Sierpnia 2019 @ChinQuan mam w dziale indor troche fotek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Sierpnia 2019 DzisiejsZzy remont xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 10 Sierpnia 2019 @ChinQuan a co jest remontowane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Sierpnia 2019 @Palacz nowego boxa zrobiłem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 11 Sierpnia 2019 ciekawe jak się będzie sprawował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 11 Sierpnia 2019 Temperatura 24 stopnie. Wilgotność 49% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 11 Sierpnia 2019 @ChinQuan to niech puchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 15 Sierpnia 2019 Witam dzisiaj zauważyłem ze na liściach ( na razie wykryłem 2-3 ) pojawiają się takie żółte plamki a później brazowe. Czym to może być spowodowane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 15 Sierpnia 2019 @ChinQuan ten liść na drugiej fotce zwyczajnie może już powoli będzie kończył żywot bo to starszy liść, ale nie jest to pewna informacja moje takie przypuszczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 15 Sierpnia 2019 może też być z ph ziemi coś nie tak, ale to jest w tej chwili tak małe że bym się nie przejmował na ten moment @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 15 Sierpnia 2019 @Kibic no tak właśnie coraz częściej widzę ze te liście od dołu robią się żółte. Czekam aż roślina wyciągnie z nich wszystko i odrywam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach