WymiataczMega 2,901 Napisano 7 Lutego 2024 White widow od BF 32 dzień weg po toppingu i lst 👊 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lutego 2024 Ładne lepiej sezony powodzenia yooo🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 265 Napisano 25 Lipca 2024 Dzień 25 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 265 Napisano 29 Lipca 2024 Dzień 29 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) Witam, moja skromna Green Poison F1 Fast Version od Sweet Seed. Nie wiem dokladnie ile na wegu (cos okolo miesiąca) byl toping z zamiarem modyfikowanego mainliningu, oraz lst. Doniczka 11L kokos. (A w tle spontaniczny automat gorilla glue od PP w doniczce niewiele wiekszej od kubka - zero jakiegokolwiek treningu i spuszczania sie nad nia :D. Taki samopas trochę) namiot 50x50 Edytowane 1 Sierpnia 2024 przez Gość Dopisanie parametrow sprzetu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric_Satie 20 Napisano 15 Grudnia 2024 Automacik 19 dzień 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric_Satie 20 Napisano 17 Grudnia 2024 Automacik kilka dni później Ok. 28 dnia zaczyna kwitnąć. podoba mi się struktura krzuna 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano 23 Grudnia 2024 8 x Auto 7x 16 dzień życia 1x 30 dzień życia (ten w samym środku) 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 28 Grudnia 2024 5 Criticali od RQS, fikus i poisencja 😉 Niżej faworyt tego grow, lekko ogolony i nietrenowany osobnik.Czuje, że rekordzista mi rośnie 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano 29 Grudnia 2024 Ostatnie dni Wega, 8xauto, 3x60 days grapefruit 3xStrawberry Gorilla 2xWatermelon Zkitllez Barneys Farm 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano 22 Stycznia Tramuntana Mimosa x Kush Mints | Humboldt Guzzlerz 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach