początkujący 113 Napisano 6 Maja 2021 Zaczynam moja pierwsza fotorelacje i uprawe mam nadzieje ze dociagne do konca jak sie uda 😉 tydzien beda w domu lub dwa i pojda do foliaka na okres wege a na kwitnienie pojda na spota, nasiona: white window auto/ bulk feminized seed auto tropicanna glue/ big seedbank spot: plot zrobiony na zwierzyne i to wszystko nawozy: wege- biobizz grow kwitnienie - biobizz bloom, top max dolomit jedna white window wyszla z ziemi 30/04/2021 i jest w ala boxie reszte kielkuje w piatek :) jak kogos to zainteresuje to prosze o jakies porady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 6 Maja 2021 Czesc. Ta roslinka ze zdjec ma tydzien? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 6 Maja 2021 18 minut temu, dantes205 napisał: Czesc. Ta roslinka ze zdjec ma tydzien? hej, tak stala przez 4 dni na parapecie ale bylo zero slonca i dalem pod zarowki ledowe 4 sztuki jedna po 1250 lumenow i mam nadzieje ze bedzie troche lepiej, ale od poniedzialku idzie na dwor a na noc bede chowal do domu bo sie boje przymrozkow. myslisz ze powinna byc wieksza czy nie jest tak zle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 6 Maja 2021 Powinna byc wieksza, tesz mam white widow auto, ktora wykielkowala 03.05 i wyglada tak jak twoja. Jutro wrzuce zdjecia do mojej FR, bo bede robil LST na innej roslince, to sobie porownasz. Wrzuc zdjecia tych zarowek, pod ktorymi ja trzymasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 6 Maja 2021 Jutro będę śledził twoja fr ;D żarówki są takie tylko zdialem te banki bo czytałem gdzieś że będzie więcej światła i wiszą tak mniej więcej 15cm nad roślina 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 6 Maja 2021 niech tylko pogoda będzie dobra 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 7 Maja 2021 Dzisiaj poszły do kieliszka ww i tropiccana auto glue na 24h a później na papier zmoczony wada aż kiełek się pokaże, a beda w ziemii uniwersalnej z lidla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 7 Maja 2021 Co to za woda? Bo jakies babelki w niej widac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 7 Maja 2021 Godzinę temu, dantes205 napisał: Co to za woda? Bo jakies babelki w niej widac zwykla kranowka ale tak myslalem i zmienilem na odstana kranowke i juz nie ma babelkow 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Maja 2021 wczoraj wszystko poszło do folii i nic jeszcze nie wyszło z ziemii. Jak ktoś to śledzi to myślicie ze wszystko jest okej z ww? Bo listki się wygięły do góry i jeszcze mam jedno pytanie kiedy mogę zacząć lac nawóz (biobizz grow) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Maja 2021 @początkujący odzywki sie daje kiedy roślina pokazuje niedobory. Nie ma jakies sztywnej zasady kiedy czasowo. Musisz obserwować rosline. Przy dobrej ziemi nawozi sie po okolo 4 tygodniach. Czasami nawet wiecej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! okej dzięki a jak widzisz tą roślinkę myślisz że to normalne że tak się wykrzywia na zdjęciu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Maja 2021 no nic sie nie dzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Maja 2021 Na spota daj z donicami o ile mają 10 litrów. Nie przesadzaj bo to automaty i stres je będzie blokował. Podlewaj po całości donicy a nie przy krzaku korzenie mają iść w stronę wody a nie stać w miejscu. Jeśli masz folie lub szklarnie to już je tam postaw i nie zabieraj na noc tylko zamykaj folie/ szklarnie bo noszenie to też stres Nawet jeśli w nocy na dworze będzie minus 5 to w foli będzie ok po dniu nagrzania. Powieś termometr w foli i sprawdź w nocy temperature @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Maja 2021 @początkujący wszystko z nią wporzadku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Maja 2021 @EneDue niestety plany się zmieniły i dzisiaj musiałem na spota wynieść wszystko... i jak niosłem w wiadrze tropicanne to rączka od wiadra się odczepiła i jeb 😞 nie bylo co zbierać, a na spocie płot zrobiłem z miesiąc temu a dzisiaj był z dwóch stron rozwalony i będę musiał coś na zwierzynę kupić i zostawię je już w doniczce a jedna w ziemię posadzę i będę podlewał tak jak napisałeś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Maja 2021 @początkujący spróbuj antibissan (tak to się chyba pisze) czemu automaty tak szybko? Zdarzysz jeszcze sezon ogarnąć bo na automat to tak za miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Maja 2021 @mirecki a na grupie na FB typ który sprzedaje nasionka tydzień temu PSL że idealny moment na automaty outdoor xD i kłamał ludziom że świetnie znoszą błędy i kaprysy pogody xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 11 Maja 2021 @EneDue to są chamy serio, dla mnie to bez sensu, nowicjusze kupią wysadza nie zbiorą nic i już za rok nie kupią, tak się interesów nie prowadzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Maja 2021 @Dzielnicowy otóż to. Wmawiają ludziom głupoty żeby zaczynali sezon przed czasem a potem oni myślą że pestki do dupy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach