Matisonek 4 Napisano 29 Kwietnia 2021 Witam wszytskich😉 mam mały problem z wielkością roślinki która ma 10 dni . Odmana OG kush siedzi pod cfl 250w 6400k, żarówka ustawiona na wysokosci 40 cm nad roślinką, wiatraczek mieszający, Ziemia plagron Light Mix, 0 nawozow, tematertura ok. 22-28 stopni wilgotności 40-60%. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Matisonek niska wilgotność na pewno nie pomogła, a możliwe że geny takie, bo kolor ma ładny. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) @PiccoloMyslisz ze podniesienie wilgotności pomoże jej ? Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Matisonek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Matisonek nie zaszkodzi, to jest sezon normalnie tak ? Ruszy za parę dni jak korzenie wytworzy. Jak masz jakiś root tonic czy coś takiego to może jej jakąś małą dawkę zapisać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) @Piccolo tak tak sezon. Muszę się zaopatrzeć;) Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Matisonek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Kwietnia 2021 ona się chyba wyciągnęła ale nie widać dokładnie, niżej lampę było dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 29 Kwietnia 2021 Nie mam innego zdjęcia aktualnie ale tak wyciągnięta jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Matisonek jak się wyciąga to obniż lampę jeśli nie popali jej, nie wiem jak dużo ciepła cfl wydaje, bo nigdy nie używałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 29 Kwietnia 2021 Dziękuję za rady jak potworek ruszy mam w palnie założyć fotorelacje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Matisonek mam identyczny problem xd moja wygląda identycznie tylko ma akurat 7 dzień więc jest ciut lepiej, w moim przypadku staram się utrzymywać 80% wilgotności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Kwietnia 2021 widać że światła jej brakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 29 Kwietnia 2021 na zdjęciu u góry widać że roslinka ma 44% wilgotności. to troche mało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Kwietnia 2021 Jakie wymiary boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 29 Kwietnia 2021 Niżej lampe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Aron 40x65 dokładnie @insane93 dałem niżej i obserwuje temperaturę zeby nie spalić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 29 Kwietnia 2021 Czesc masz lampe cfl 6400K, wg mnie powinienes miec 2700k do 3500k, ale ja sie slabo znam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) @dantes205 ja to swiezak ale planowo na wege chce 6400 a na flo 2700k tego co przejrzałem forum 😉 ale mogę się mylić Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Matisonek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Matisonek temp do 30 da radę, patrz by nie popalić tylko Wilgotność jak dasz do 80% to i temperatura ci spadnie do tego mieszaka jakiegoś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Matisonek jak to 10 dni od wsadzenia nasionka, to jest ok. Koroł ma ładny i jest symetryczna. PS sam niedawno ściąłem OG Kush i bardzo przyjemnie się to pali 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 29 Kwietnia 2021 @doominikciesze się że nie ma tragedii 😉 ah tylko smaki robisz hehe PS. Kozak uprawę zrobiłeś wlasnie prześledziłem całość 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach