Aron 125 Napisano 10 Lipca 2021 @Majki Rozumiem, że to UK? Jak tamtejsze prawo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 10 Lipca 2021 @Aron Tak UK, co do prawa to nie mam pojęcia, nie jestem pewien wiec nie chce wprowadzić cie w błąd, jeżeli chodzi o mnie to nie przestrzegam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 11 Lipca 2021 @Aron @Majki Sorry chłopaki że tak wam się wcinam w rozmowę😁. Co do prawa to dalej grozi więzienie, ale jest tutaj duże przyzwolenie, do tego kilka lat temu w Anglii wprowadzili cancard, polecam zgłębić temat, jeśli ktoś mieszka w Anglii może mu się to bardzo przydać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 18 Lipca 2021 @Majki wrzuć jakieś foty dzisiaj, jestem ciekaw ile podrosły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 18 Lipca 2021 @point.99 Rośliny rosną jak na drożdżach, znowu musiałem je naginać i łamać bo już przeginają pałkę z tym wzrostem 😂pogoda się poprawiła, straszne upały u nas co mnie cieszy i rosliny też są happy, dzisiaj jestem troszkę zajęty ale na dniach coś wrzucę. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 22 Lipca 2021 Tak się prezentują rośliny na dzień dzisiejszy. SZKLARNIA Ostatnia roślina w szklarni została powyginana wiec jest tej wysokości co pozostałe rośliny, zdjęcia robiłem przed naginaniem ale taki upał u nas ze już po mi się nie chciało robić zdjęć. OUT 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Lipca 2021 busz się zrobił 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Lipca 2021 @Majki Piękna sprawa, ale jak to wszystko dobrze zakwitnie to ładnie tam będzie zalatywało ziołem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 22 Lipca 2021 Busz nie lubi hopcoli 😅😅 Ladne krzaki 👍👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 22 Lipca 2021 @Tester No zrobił się busz i wchodząc do szklarni aż ciężko się ruszyć cały czas muszę doginac i podcinać. @Zielone krainy Już teraz ładnie pachnie a co dopiero jak zaczną dobrze kwitnąć🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Lipca 2021 @Majki Za jakiś czas będzie czuć je u sąsiada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 23 Lipca 2021 @Majki dobrze wyglądają. ile mają wzrostu? bo tak na moje oka to ta największa ma już jakieś 120cm a te mniejsze po 80cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 23 Lipca 2021 @Zielone krainy W sumie jak co roku, rok temu był 1 automat, dwa lata temu 2 sezony i tez coś tam śmierdziało, trzeba oswajać stopniowo sąsiadów z zapachem 😁 @point.99 ta największa przed naginaniem miała jakieś 170cm teraz ma jakieś 120 tyle co reszta roślin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 23 Lipca 2021 @Majki trzeba oswajać stopniowo sąsiadów z zapachem🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 19 Września 2021 Siemanko, troszkę mnie nie było bo trochę się u mnie działo w życiu osobistym i nie miałem zbytnio czasu żeby tutaj zaglądać, po krótkiej przerwie wracam i pasuje napisać co i jak. Rosliny miały strasznie długi czas wegetacyjny i przez to było dużo naginania i podcinania Ogólnie ten sezon był ciężki i panny troszeczkę opóźnione w rozwoju i pozno zaczęły kwitnąć. CBD dopadała plecha i przez ostatni tydzień ją oskubałem z paru szczytów/topów aż stwierdziliśmy ze to nie ma sensu i poleciała pod kosę, pare włosków miała brązowych ale to jeszcze nie to i tez nie mogłem ryzykować by plecha dostała się na 2 pozostałe rosliny. Mimo wszystko po pozbyciu się plechy nadal mam pare szczytów które się suszą i myśle ze cos tam będzie. tutaj macie foteczki przed ścinką 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Września 2021 Klasa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Września 2021 UPDATE wiec tak, suchego cbd wyszło 40g topy nie są zbyt zbite ale mnie to nie dziwi bo kosa poszła wcześniej niż się spodziewałem ze względu na osiągająca pleśń, było by więcej gdybym nie skubał z powodu pleśni. Tutaj jeszcze rośnie sobie z 4 małe szczyty które specjalnie ominąłem robiąc kosę i całkiem fajnie puchną tutaj reszta dziewczyn ze szklarni i tutaj outdoor i fajny efekt LST 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Września 2021 Ekstra. Też chce na lato szklarnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Września 2021 @Majki ładny bydlak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Września 2021 @KlausKörner Powiem ci spoko sprawa, u mnie co roku coś leci, tylko większe prawdopodobieństwo ze plecha zajdzie jak pogoda nie dopisze i czas żniw sie opóźni. W tym roku tragedia, myśle w następnym sezonie automaty polecą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach