Mr.Green 4,309 Napisano 21 Lipca 2021 Daj znac czy to LSD po wysuszeniu na prawde daje mocnego kopa:) czytalem o tej odmianie i chyba wezme ja do siebie :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2021 D - 45-50G M - 40-45 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lipca 2021 (edytowane) Jestem po testach LSD. Nigdy w życiu nie miałem takiego haju, kompletnie inna faza jak wszystkie i mega mocna. Nazwa zobowiązuje, ponieważ było czuć efekty psychodeliczne, np. pulsujący obraz czy zniekształcony wzrok. To wszystko po jedbym buchu z bonga (ok 0.15), peak był po kilkunastu minutach, gdzie nie wiedzialem co sie dzieje dookoła, taka bomba była. Na pewno nie jest to odmiana dla poczatkujacych, a juz dla zaawansowanych. Wlasnie mija 6 godzina spalone około 0.3 A dalej czuć efekty. Pojebane w skrócie xD Jutro wlatuje poscik z podsumowaniem relacji jak wyciągnę je już z boxa wszystkie Edytowane 23 Lipca 2021 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Lipca 2021 Ale robicie smaka na LSD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Lipca 2021 Podsumowanie relacji + waga Koniec pewnej przygody, był to pierwszy raz w dużym boxie i prawdopodobnie niestety już ostatni. Cała uprawa przeszła raczej gładko bez większych problemów , świetne geny Barney's Farm, z trochę gorszymi od Bulka ;D Jestem już po testach LSD, latanie w chmurach to najlepsze jak można określić ten stan, Blueberry jeszcze nie kosztowałem, ale przyjdzie na to czas w najbliższych dniach hehe LSD: ~52g Blueberry: ~35g Wynik jak na pierwszy raz dobry, prawie 90g z dwóch automatów, chociaż mógłby być dużo lepszy, płakać nie będę, bo siła tych topów rekompensuje mniejszą ilość. Na pierwszym zdjęciu widzimy top BB, na drugim LSD, a ostatnie zdjęcie to wszystko razem (dwa słoiki po lewej to Blueberry, słoiki po prawej to LSD) piona ziomy 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Lipca 2021 W dniu 19/07/2021 o 13:29, KlausKörner napisał: 50 z planta Tego wiekszego 40 z mniejszego 49 minut temu, fxxx1337 napisał: w dużym boxie i prawdopodobnie niestety już ostatni. Why? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Lipca 2021 @KlausKörner Widzisz jaki wróżbita z Ciebie ? 😄 hehe 2 minuty temu, KlausKörner napisał: Why? Jakby to powiedzieć ;D Nie mieszkam sam, a palaczem jestem tylko ja, więc można się domyślić ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Lipca 2021 @fxxx1337 ładne topki. Gratuluje ze wszystko doszło do końca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Lipca 2021 @Dobry_Człowiek! Dzieki! Oby twoja też już poszła beż żadnych problemów piona mordo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Lipca 2021 @fxxx1337 może jakiś garaż albo piwniczka? W październiku ruszaj z FR. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Lipca 2021 @KlausKörner Jak będą mi się kończyć może wybłagam jeszcze 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 24 Lipca 2021 @fxxx1337 Mam dokładnie to samo, gdy byłem sam leciał projekt za projektem bez przerwy, teraz sprzęt leży na strychu i czeka na lepsze czasy i gdy tylko na niego przypadkowo zerknę to aż się łezka kręci, teraz jedyne co to mi zostaje to out ale może kiedyś się to zmieni. Co do topków to bardzo ładne ci wyszły mordo a co do wyniku to tez spoko jak na 2 rosliny, dobrze jest👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lipca 2021 Elegancko smacznego palonka i oby grube wizje . Ja liczę że u mnie wyjdzie chociaż z tych 2 panien 60-70g i LSD na pewno zagości w moim namiocie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 24 Lipca 2021 @fxxx1337 jak dla jednej osoby palenia trochę jest. Trzym się a jak na spontanie coś jeszcze zaczniesz to wrzuć na forum. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach