Tester 1,407 Napisano 20 Stycznia 2019 Jeśli macie pytania dotyczące różnego rodzaju podłoża w uprawie indoor to piszcie w tym temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 5 Sierpnia 2019 Można podnieść PH gleby dolomitem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 5 Sierpnia 2019 @Palacz Jak najbardziej od tego on jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 29 Sierpnia 2019 WITAM. szykuje sie do kolejnej uprawy.Zastanawiam sie nad coco profesional plus /biobizz light mix/biobizz all mix. Kielkowac bede w krazkach jiffy. Co polecacie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Sierpnia 2019 15 minut temu, ChinQuan napisał: biobizz all mix ta dobra ziemka jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 29 Sierpnia 2019 @ChinQuan biobizz all mix bym brał jeśli chcesz dobrej ziemi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 10 Maja 2020 Czy do tej ziemi warto brać agro perlit jeżeli tak to ile? I czy brać tą czy inną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 10 Maja 2020 @Aron Do sadzonek i kielkowania pestek wystarczy Ci BioBizz Light-Mix . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 10 Maja 2020 A perlit brać? @CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 10 Maja 2020 @Aron Nie potrzebujesz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 10 Maja 2020 Ok. Dzięki! To ja jeszcze głowę pozawracam. Doniczki litraż - 7,5 są ok? Jaki tani nawóz na weg i flo? @CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Maja 2020 @Aron daj 11l, na weg biohumus, flo planton k 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Września 2020 Pytanko, kupiłem ziemię biobizz all mix czy mogę dodać do niej zwykłą ziemię kwiatowa w przedziale 6-6,5ph? Jeśli tak to w jakiej proporcji bo mam 50L biobiza? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 22 Września 2020 Możesz ale po co ? Żeby poprawić ja ? Zepsuć ? Czy zaoszczędzić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 22 Września 2020 @WielebnyMerry wydaje mi sie nie pisało coś ze ziemie z bio bizza trzeba przepłukać przed zasianiem? Pisze tak z ciekawości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Września 2020 @glodek18 mam 50L a to mało na tyle krzaków sezonowych chyba że doniczki dam 9L, nie wiem sam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 22 Września 2020 To może lepiej posadzić tyle ile możesz na Biobizz a resztę na ziemi zwykłej kwiatowej ewentualnie zrobić jedna mix i sam zobaczysz wtedy co było najlepszym wyborem.Ile chcesz sądzić tych roślin 5 ? I doniczki po ile litrów 15? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września 2020 @WielebnyMerry najlepiej dokup ta sama ziemię. A ile jakich doniczek chcesz wstawić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Września 2020 5 doniczke i było by fajnie by te 50L styki, tyle że sezon ma potencjal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września 2020 50l starczy na 4x 11l lub 5x 9l@WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach