13crew 29 Napisano 7 Sierpnia 2020 W dniu 25/01/2020 o 08:57, CheMsKuN napisał: No dobra panel dzisiaj doszedl, zaraz zabieram sie za montaz ? Sprawdza się? W skali jeden na 10 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Sierpnia 2020 @13crew Za ta cene sa inne lepsze opcje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Sierpnia 2020 42 minutes ago, CheMsKuN said: @13crew Za ta cene sa inne lepsze opcje. True story.... jest bardzo dobry, ale i dosyć drogi. Jak go oceniasz po tych kilku miesiącach? Ps. panel musi być też dobrany do powierzchni jaką ma oświetlać. Sam się o tym przekonałem i musiałem kombinować z dodatkowym oświetleniem, a ostatecznie wymieniał całość. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 @RolnikZrotterdamu mam ten panel używałem go do zeszłego tygodnia fotorelacja indoor mój pierwszy raz 8 Ball Kush... Panel nie jest zły ale nadaje się na jedną roślinę na 4 nie wystarczający aczkolwiek coś tam rosło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Sierpnia 2020 @doominik Panel sprawia sie dobrze, ale tak jak juz pisalem, na chwile obecna masz duzo leszych opcji w tej kategori cenowej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Sierpnia 2020 Robi ja zapytam o mały panel: potrzebuje mały panel do inkubatora 30cm/40cm. Panel ma być na pierwsze powiedzmy 3 tygodnie życia roślinek. Nie mam doświadczenia z małymi panelami, wiec może mi coś podpowiecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 7 Sierpnia 2020 4 godziny temu, CheMsKuN napisał: @13crew Za ta cene sa inne lepsze opcje. Siema. Czy ktoś z obecnych orjetuje się gdzie najtaniej kupić spider farm 2000. Zależy mi na wysyłce do Belgi. Ktoś ma wiedzę i się podzieli? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2020 @13crew może amazon? albo strona producenta? @doominik ale chcesz wsadzić go do inkubatora czy jak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Sierpnia 2020 @Andi tak, chyba złoże sobie sam taki inkubator i potrzebuje jakiegoś panela. Najwygodniej byłoby znaleźć coś gotowego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 7 Sierpnia 2020 23 minuty temu, Andi napisał: @13crew może amazon? albo strona producenta? @doominik ale chcesz wsadzić go do inkubatora czy jak ? Chce namiot albo Boksa. 2 minuty temu, 13crew napisał: Chce namiot albo Boksa. Producent to Stany. Pewnie przesyłka droga. Amazon no też opcja nigdy tam nic nie kupowałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Sierpnia 2020 @13crew na Amazon bieda ostatnio z tymi SF. Zobacz u producenta. Ja będę zamawiał zestaw i przesyłka wychodzi 29$. SpiderFarmer Mają magazyny między innymi w Niemczech. Na Amazon czesem przesyłka to połowa ceny produktu, tak że patrz dobrze żebyś się nie zdziwił Aha i co z tą ładną szafą? Służy jako ozdoba czy jednak oklejona 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2020 @doominik to wykorzystaj te ledy co masz jak zmieniał będziesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Sierpnia 2020 36 minutes ago, Andi said: @doominik to wykorzystaj te ledy co masz jak zmieniał będziesz Najmniejszy jaki mam, to ts600 i jego nie da się regulować. Obawiam się, że będzie za mocny do takich maluchów. chyba odkopię starego bluepra z amazona i zobaczę jak będzie sobie radził. Jak nie, to coś pokombinuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Sierpnia 2020 Ten najtańszy panel od ledam chyba pasowałby mi idealnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2020 @doominik powinien pasić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 17 Sierpnia 2020 W dniu 07/08/2020 o 22:46, Bimbrownik napisał: @13crew na Amazon bieda ostatnio z tymi SF. Zobacz u producenta. Ja będę zamawiał zestaw i przesyłka wychodzi 29$. SpiderFarmer Mają magazyny między innymi w Niemczech. Na Amazon czesem przesyłka to połowa ceny produktu, tak że patrz dobrze żebyś się nie zdziwił Aha i co z tą ładną szafą? Służy jako ozdoba czy jednak oklejona Jak narazie ozdoba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 26 Sierpnia 2020 Myślicie, że warto zamienić moją CFL 125W Dual na tego leda ? Jakie będa plusy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 26 Sierpnia 2020 6 minut temu, Aron napisał: Myślicie, że warto zamienić moją CFL 125W Dual na tego leda ? Jakie będa plusy? Jesli masz jedna gora dwie rosliny w malym namiocie, to wymieniaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 26 Sierpnia 2020 @Aron Tez chciałem zapodać tego Leda ale zapodalem Mars hydro ts600 i zastanów się albo może ktoś Ci podpowie czy Mars jest dużo lepszy od tego Leda trzeba było by zrobić porownanie.Narazie czekam na porównanie jednego pana forum o nawozach mineralnych i organicznych moze,ktoś zrobi porównanie ledow.Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) @glodek18Ten Mars jest 4 razy droższy... Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach