konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Czerwca 2021 @Zielone krainy nie, na zimę planuję, żeby na święta w grudniu się wyrobić ze zbiorami 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Czerwca 2021 @konopny_janusz To coś podobnie, jak ja , ja robię nowy start od października. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Czerwca 2021 @Zielone krainy czeka mnie jeszcze zakup waporyzatora, będę celował w PAX3, wydatek tysiąca zł, ale przynajmniej pewny bo ma dobre opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Czerwca 2021 @konopny_janusz Ja bym na twoim miejscu celował w coś z Storz & Bickel .Jasne PAX 3 jest mniejszy i bardziej poręczny, ale nie uzyskasz takiej jakości pary , jak z Storz & Bickel, a za Storz & Bickel zapłacisz nie wiele więcej niż za PAX3. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy nie mogę ich porównać jeżeli chodzi o jakość, bo żadnego nie miałem, ale pomyślę jeszcze. Też dobrze, żeby mieścił się w kieszeni i nie rzucał się zbytnio w oczy. Ten PAX wygląda niepozornie, mi przypomina power bank 😄 Edytowane 11 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Czerwca 2021 @konopny_janusz PAX 3 jest spoko, ale to coś, jak jesteś głównie nastawiony na wapowanie na zewnątrz, a jak chcesz mieć coś i na chatę i na wyjście to bierz Storz & Bickel Crafty . Ja go mam obecnie i jestem bardzo zadowolony. Generuje obfitą parę, jak ciągniesz to czujesz mocno skondensowany strumień lecącej pary, jaka szybko wypełnia twoje płuca, a przy tym smak jest wyrazisty, co działa na plus, jak masz smaczne zioło , a jak nie smaczne to pięknie czuć , jak jest obrzydliwe :D Miałem tak z hermą, jaka ostatecznie trafiła do ubikacji. Dość łatwo się go czyści, ale musisz mieć spirytus, by wyczyścić jego komorę przez jaką leci para, ale tu pojawia się miła niespodzianka, bo w tej komorze, jak wapujesz gromadzi się coś w rodzaju "płynnego złota", ni to haszysz ni to dab, ale fajnie klepie, jak to zapalisz. Ja to, co jakiś czas zbieram z komory patyczkiem, a potem komorę czyszczę spirytusem i jest jak nowa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Czerwca 2021 @Zielone krainy dobra, to wezmę to, oczywiście na paczkomat 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Czerwca 2021 @konopny_janusz Ja byłem osobiście, jak po niemal wszystko, co kojarzy się z tematem, ale rób, jak chcesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy Dobra widzę że na Śląsku jest taki jeden sklep, ale jaka mam pewność że już kryminalni tam na mnie nie czekają przy wejściu? Tak to przynajmniej nie mam fizycznego kontaktu z tymi ludźmi 😄 Edytowane 11 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Czerwca 2021 @Zielone krainy brać wersję Crafty czy Mighty? Ta druga widzę że ma 3 Komory jakby a Crafty tylko 2. Różnica w cenie to 150 zł więc wolę dopłacić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiekochucki 5 Napisano 12 Czerwca 2021 Ja chcę tylko dodać, że posiadam Firefly 2 i raczej nie polecilbym go. Trzeba sie niezle naciagnac zeby cos z niego wyszło. 20s wdech to dość długo. Brudzi się mocno. Uszczelka z pokrywy się juz odkleja. Czy w Crafty też trzeba mieszać towar po każdym buchu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Czerwca 2021 Waporyzatory to niestety loteria troche, kupiłem niby dobry a jednak, żeby se z tego "pojarać" musze się nieźle namęczyć - ino wcale nie klepie mocniej, jak to się mówi w ogólnej opini. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Ja korzystam z VitalMax - sprzedaca powiedzial ze jeden z tanszych takich juz normalnej produkcji- jestem zadowolony jak jest Ziolo sprawdzone. a o firmie Storz & Bickel same super opinie slyszalem @Zielone krainy po opini teraz juz wiem jaki wybrac no koszt 298€ na stronie producenta. A Pax3 170€ ale w tym temacie warto doinwestowac bo wychodzi zawsze na plus @konopny_janusz na stronie producenta do polski jest wysylka ups za darmo;-) Edytowane 12 Czerwca 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Czerwca 2021 @Riddickosa ale ups pod dom przywozi. Pojadę osobiście mam wypatrzony sklep Tylko nie wiem czy Crafty czy lepiej dopłacić i kupić wersję Mighty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 A rozważałeś g pen connect? Do tego kompatybilny z grawitacyjnym hookah, tzn do gravity hookah jest dołączony adapter. Pomijając jednak kompatybilność, polecam g pen connect. Do tego wariacja kolorów do wyboru Tylko ze na indoor, przyda się dobre bongo. Ale wiele opcji ustawień, etc generalnie tworzy bucha o jakim będziesz pamietal🤗 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Czerwca 2021 @konopny_janusz Tyle ile razy łaziłem i żadni kryminalni nie stali przed sklepem, na jakiej podstawie niby mieliby mnie legitymować, że waporyzator kupiłem ? Możesz brać Mighty to dobry wapolyzator i sam myślałem nad jego zakupem, ale się rozmyśliłem, bo to straszna cegła, jak dla mnie za duża do użytkowania na zewnątrz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy kupię ten Mighty, powinien się do kieszeni mieścić. Ale dopiero jak będę miał temat, bo póki co dalej uprawa trwa a tu wszystko się może jeszcze stać. Niestety znowu widzę skoczogonki w ziemi. Ale tylko u future. Jednak się ich nie pozbyłem, ale na pewno zmniejszyłem chociaż ich ilość @KlausKörner nie znam tego modelu waporyzatora. Jest połowę tańszy, ale już wezmę to co już jest sprawdzone przez @Zielone krainy Edytowane 12 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 Co to są kurwa skoczogonki, jak to wygląda, skąd ty to masz? Ciocia wiki pomogła. A skąd ty to masz? Przecież to nie autohton, musiało się przypaletac... I jak ustaliłeś że to jest to? Za vepa płaciłem 209 dolarów a i tak to baaardzo drogo. 300 bym nie zapłacił... A bletek już nie lubisz? Na out wolę bletki... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Czerwca 2021 (edytowane) @KlausKörner przyszły razem z ziemią sklepową. Walczyłem z tym długo, ale jednak one są cwane. W pewnej chwili wydawało mi się, że już się ich pozbyłem, a dzisiaj podlałem wodą, i wypłynęły na powierzchnię 😄 Białe podłużne skaczące robaczki, z takimi czułkami z przodu jak się z bliższa przypatrzeć. Wcześniej miałem uprawę w tym samym boxie na ziemi all mix i nie miałem tego w ogóle. Bletki spoko, ale jak się budzę później rano to czuję że te wszystkie substancje smoliste powstałe podczas spalania odrywają się podczas kaszlu😄 A wapo zdrowsze No i z bletkami, żeby skręcić z filterkiem zawinąć dobrze, jest trochę pierniczenia ale vapo wybieram głównie z powodu zdrowszego zażywania że tak powiem tej zacnej substancji 😄 Edytowane 12 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 A znasz ten patent? Bongo, nasyp piasku takiego dobrego, drobnego np w zoologicznym mają piasek z pustyni do kąpieli szynszyli, na ten piasek rzucasz na wierzch temat, i na kuchenkę elektryczna... Buch... Vape dobra sprawa, co kto lubi. Mam I wape i nawet to bongo grawitacyjne za prawie 700eu... I powiem od siebie... Bletka. Bletka czyścioch albo minimum tytexu... Albo po prostu malutkie bongo... lub fajka. Powodzonka trzymam kciuki, oglądam twoje fr I czekam. Czekam na black widow Ewentualnie byczku, hasz i shisha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach