hitopoktam 43 Napisano 23 Marca 2021 @konopny_janusz rzeczywiście masakra z tymi nasionami. U mnie zdarzyła się podobna sytuacja, ale na szczęście tylko na jednym krzaku. Nasiona za 10 zł/szt idą jak burza a jedno z nasion Barney’s Farm gdzie cena jest kilka razy wyższa to totalny karzeł u mnie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Marca 2021 @konopny_janusz susze tam mają chyba u ciebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Marca 2021 @Szym nie jest susza, woda jest pod ziemią, wbije palec 1 cm pod ziemię i jest wilgoć. Powierzchnia tylko jest sucha @hitopoktam różnie z tą genetyką. Za future 3 nasionka dałem koło 150 zł więc tanio nie jest. Mam lsd od barneys, ale planuje outdoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Marca 2021 24 dzień słabo to idzie, wydaje mi się że problem nie leży w oświetleniu, chyba geny takie.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Marca 2021 @konopny_janusz ale ona jest naładowana pierwiastkami, lej wode tylko po całości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 26 Marca 2021 Ciemne liscie , czegoś ma za duzo i hamuje wzrost, lej wodę ph sprawdzasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Marca 2021 Ale ja jeszcze nawozów nie dawałem.. Żadnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Marca 2021 Chyba coś ruszyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 29 Marca 2021 Ewidentnie coś zaskoczyło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Marca 2021 @konopny_janusz lej wodę na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 29 Marca 2021 @Szym nie daje im nawozów jeszcze, widocznie ziemia miała ich trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Marca 2021 28 dzień, przełączać na flo? Nie wiem za bardzo czy dawać jej nawozy skoro braków chyba nie widać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz nie dawać bo jej nic nie brakuje tylko podlewaj po całości gleby wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz ja bym jeszcze nic nie lał. Liscie mają ładny kolor nic im narazie nie brakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! Robaczki się wjebały, zauważyłem że lubią wilgoć i pełno ich w ziemi. Po roślinie nie chodzą tylko pod ziemią. Na ziemi biobizz czegos takiego nie miałem, nie wiem czy walczyć z nimi czy zostawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz muszki czy robaczki? Masz jakies zdjęcie? Jak to za ziemiorki to proponuje żółtą lep na owady. W moim przypadku zadziałało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dobry_Człowiek! Robaczki, nie idzie temu zdjęcia zrobić bo zaraz ucieka pod ziemię, w dodatku jest strasznie małe Coś mi liście wpierdala, chyba kończę uprawę jak tak dalej pójdzie Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz bez dokladnych zdjęć albo opisu ciężko wywnioskować co tam masz. Najlpiej zainwestować w mikroskop taki jak do sprawdzania trichomow i zobaczyc co to jest jaki ma kształt itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! VID_20210401_234429.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz widac ze cos chodzi jak przybliżysz ale słabo... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach