doominik 933 Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) @Szym o jakich statystykach ty piszesz, daj jakiś przykład Może zacznij od tego, jak to ja zachodzie bardziej ganiają za narkotyki i przejdź do wyższych podatkow Edytowane 15 Lutego 2021 przez doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Lutego 2021 0,3 thc to sobie mogą wsadzić wiadomo gdzie, zrobiliby do 20% thc i każdy by się cieszył Może to głupie ale zastanawia mnie to dlaczego tak im zależy na podatkach od używek a nie wprowadzają ich np do chleba, do mięsa, podatek od szczoteczki do zębów, Co oni się tak na te konopie uwzięli, czy jeśli powiedzą nam że jabłka są złe i będą za ich posiadanie karać to my będziemy ich słuchać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Lutego 2021 7 godzin temu, doominik napisał: o jakich statystykach ty piszesz, daj jakiś przykład np. morderstw Chicago 3 milionowe tyle morderstw rocznie ile w całej Polsce 38 milionowej, oczywiście przez gangi kolorowe to wszystko, niemcy, szwecja kraje zachodu mają problemy, to wszystko rozdupcy się przez marksistów wyznających multikulturalizm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Lutego 2021 @Szym ja mieszkam w UK i mogę Ci godzinę wymieniać, co jest tu lepsze niż w Polsce. Oczywiście nie wszystko jest lepsze, są aspekty życia gdzie Polska bije na głowę np UK, ale nie tylko. Ja bardzo chciałem tam wrócić, ale niestety życie ja zachodzie jest ciagle o wiele łatwiejsze. wracajac do tematu podejścia państwa do legalizacji/dekryminalizacji to PiS nie zrobi z tym nic, co pomoże takich jak my. Po prostu ich elektorat nie akceptuje zioła, „bo to sobie na dworcu wstrzykują”. W UK tu gdzie mieszkam kiedyś była awantura pod klubem i policja szukała osób z nożami. Przeszukiwali ludzie na ulicy i trafiło i na nasza grupę. Kolega miał worek koksu-kazali mu to wysypać przy nich i życzyli dobrej zabawy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 16 Lutego 2021 @doominik też UK pozdro 😄 . Potwierdzam tutaj jest maksymalny luz, na luzaku możesz iść i palić skręta nie to co w PL za 0,5g kiedyś dostałem prawie zawiasy XDDD porażka 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 28 Kwietnia 2021 Tylko to ma poparcie pisu jakaś posłanka czy mąż albo ktoś z rodziny nie pamietam dokładnie Także może nie wszystko ale jakaś cześć przejdzie poczekamy zobaczymy maja czas do 4 maja 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 28 Kwietnia 2021 W dniu 15/02/2021 o 16:53, Szym napisał: @doominik statystyki mówią co innego Według organizacji Global Peace Index: Niemcy są bardziej pokojowe od Polski. USA nie porównuj, bo to jeden z najbardziej rozwarstwionych krajów na Świecie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach