Piccolo 210 Napisano 26 Kwietnia 2021 @doominik gratulacje, spróbuj cookies gelato bardzo dobre wyniki wychodzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Kwietnia 2021 Just now, Piccolo said: @doominik gratulacje, spróbuj cookies gelato bardzo dobre wyniki wychodzą. Miałem już i potwierdzam, bardzo przyjemna odmiana zarówno w uprawie jak i paleniu. Mam Green gelato w szufladzie, ale na lato jeszcze wrzucam amnesia jak tylko będę miał miejsce w namiocie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 26 Kwietnia 2021 @doominik daj znać amnesi jestem ciekaw, ja mam lemony teraz i forbbiden fruit( zapach jest kurwa genialny, zamiast perfum bym mógł używać) i te forbideny po 1.8m mi urosły xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Piccolo w domu takie choinki trzymasz? Tak ten plon wygląda-dwa wiadra jeszcze będą leżakować z 3 tygodnie, a trzecie już wyjechało do obrotu, bo niedobory na rynku są od jakiegoś czasu spore 😉 ps już widać jak się zamykają, bo jeszcze wczoraj wiadra były pełne prawie po brzegi 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 26 Kwietnia 2021 @doominik 1.8m najwyższe szczyty maja. Nie miałem ich od małego tylko dostałem pod koniec Wega, i za słabo trenowane były. Te główne szczytu przez to nie napuchna dobrze, bo muszę je jakby trzymać obok/nad odbylysnikow, nie wiem czy czaisz o co mi chodzi, bo to jest na hps, i by miały 15 cm do lampy;/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Piccolo wiem o co chodzi. Możesz je jeszcze połamać. Delikatnie zroluj w palcach łodygi i się położą. Ja tak robiłem z wedding gelato, bo też niektóre siebtak wyciągały, że rosły ponad panele @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 26 Kwietnia 2021 @doominik ja już im daje spokój, bo one miały dwie przeprowadzki w swoim życiu więc swoje przeżyły 🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 2 Maja 2021 (edytowane) @doominik jakk metraż bboxa ? Edytowane 2 Maja 2021 przez Kush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Maja 2021 21 minutes ago, Kush said: @doominik jakk metraż bboxa ? Ten ma 100/200cm. 720W ledy i do tego uvb 2h dziennie w ostatnich 3 tygodniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 2 Maja 2021 @doominik jaka moc uvb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Maja 2021 @Kush tak z głowy nie pamietam, ale to są dwie lampy od migro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 17 Maja 2021 @doominik po topping ile najlepiej odczekać by przełączyć na 12 godzinny cykl? (topping w 3 tygodniu przy 5/6 piętrach). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Maja 2021 Just now, Krzysztof_Krzys said: @doominik po topping ile najlepiej odczekać by przełączyć na 12 godzinny cykl? (topping w 3 tygodniu przy 5/6 piętrach). Ja daję moim przynajmniej tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 18 Maja 2021 👍 dzięki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 18 Maja 2021 @Krzysztof_Krzys tydzień po tygodniu robiłem topping. Jak rośliny zdrowe to nie powinno być problemów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 20 Maja 2021 @TotoroHi. Ja zrobiłem tylko raz i chciałem widzieć plus minus po jakim czasie będzie wskazane przejście na drugą "fazę" zabawy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 20 Maja 2021 (edytowane) @Krzysztof_Krzys ja zrobiłem dwóm pannom x 1 topping i dwóm x 2 topping. Możesz wpaść do mnie i zobaczyć efekty Edytowane 20 Maja 2021 przez Totoro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) W dniu 15/03/2021 o 20:47, doominik napisał: @Dobry_Człowiek! w tej chwili lampy są około 25-30 cm nad szczytami. Myślę, że te kilka cm jeszcze się podciągną, a jak nie, to jeszcze je obniże A na wegu - na jakiej wysokości były przed fazą 12,/12.? Edytowane 21 Maja 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Maja 2021 33 minutes ago, Krzysztof_Krzys said: A na wegu - na jakiej wysokości były przed fazą 12,/12.? Ja mam osobny namiot na weg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 21 Maja 2021 @doominik Sure, zapomniał. 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach