WielebnyMerry 382 Napisano 15 Maja 2021 Tak jest to quick kush od dinafem na 2 szczytach juz znalazlem ale wypierdalam ja cala juz nie szukam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Maja 2021 @WielebnyMerry zagotuj ja, albo zamróz kiedyś coś z niej zrobisz 🙂 @WielebnyMerry jeśli feminizowane to pestki powinny być ok 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Maja 2021 @Dzielnicowy niby tak ale jednak ten 1% ze moze byc jajcowata mi sie trafil. Zostal tylko kikut z quicka. Nasiona feminizowane sa sprzedawane w 99% pewnosci. Na kazdej lodydze znalazlem po kilka jaj no i niestety. Poszla w kose. Wczesniej co sciolem juz spalilem i mnie koplo wiec na poczekaniu bedzie co palić 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Maja 2021 Dobrze ze kosa ale nasiona z innych będą git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Maja 2021 Zostało 28 szczytów @Dzielnicowy czyli nastepny raz moge uzyc tych nasion? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Maja 2021 (edytowane) @WielebnyMerry szanse ze będą hermie są ale minimalne no i oczywiście będą reg Edytowane 15 Maja 2021 przez Dzielnicowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Maja 2021 (edytowane) Porozdaje znajomym bo miejsca od cholery bym musial miec zeby sprawdzic czy to herma czy nie sam juz nie bede ryzykowac szkoda ze kak wyszlo bo bardzo duzo zywicy miły na sobie. Mokrego wyszlo 30g wiec pare dni palenia będzie W tych co zostaly jest wiekszosc bez pestek wiec jeszcze jest dobrze nawet 50% mnie ucieszy bez pestek i 20g czystego palenia Edytowane 15 Maja 2021 przez WielebnyMerry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Maja 2021 @WielebnyMerry zdarza się niestety, mi się ostatnio zdarzyło na jakiejś pestce od Dinafem tez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 21 Maja 2021 up 30/37 witam wszystkich dolatujemy do połowy flo. Szkoda Quicka ale trudno, sytulacja mnie zaskoczyła ale ten 1% sie mi trafil, no i blad taki ze ich szczegolnie nie obserwowałem i te2 dnie nie zagladania zrobily dużo. Po przerwie z witaminami wrocilem do ponownego podawania mieszanki nawozow z wodą. Dzis dostaja 2 raz, wczesniej podlałem mieszanką w poniedziałek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Maja 2021 33/40 Nasionek bede mial ze ohoho. Moze out na spobtanie pujdzie jesli zdążę. Za okolo 2 tygodnie najmniej dojda nadiona i nie wiem czy bedzie sens sezony teraz wysiewać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Maja 2021 Sadzonki poszly wek. Okazaly sie hermami ale zdazylem przed dalszym zapylaniem bo jeszcze nie zdazyly sie otwozyc. No i wyciagnolem jedno nasiono ale mysle ze jeszcze otrzebuja z tydzien do pierwszego wybierania, i obawiam sie ze beda nasiona malo ze regularne to do tego moga tez sie hermic w przyszłości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Maja 2021 @WielebnyMerry bedziesz mogl zrobic olej konopny dla Wybranki;-) a skad miales ziarenka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Maja 2021 @Riddickosa olej powiadasz. Pomysle jesli smaku ziolo nie bedzie mialo i mocy to bedzie olejek, tylko na co ten olejek i to dla wybranki? Nasionka mialem ze sklepu quick bul od dinafem a mazar gratisem NN byl z palenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2021 Chodzilo mi o olej z nasiaon - do pieczenia/smazenia- w simoe najlepiej nadaje sie na salatki;-) bo dla Wybranki aby mogla ta salatke przygotowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Maja 2021 @Riddickosa a teraz rozumiem. No nasion troche bedzie, doczytam co i jak i zobaczę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Maja 2021 35/42 Co myslicie o tym dlugo mniej wiecej mazarowi zostało? Wydaje sie ze na moje oko zostalo mu okolo 3 tygodni max 4, wloski brazowieja i chyba mleczne trohiomy sie robią. Lac mu pk po malu? To ostatnie to NN dla porównania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 26 Maja 2021 @WielebnyMerry z miesiąc jeszcze myśle a co do pk to bym jeszcze poczekał tydzień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 29 Maja 2021 Nada sie czy nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Maja 2021 @WielebnyMerry nada, na kwitnienie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 29 Maja 2021 38/45 Połowa flo juz za mną, teraz najgorsze wyczekiwanie. Obciolem 2 szczyty bo nasiona byly juz twarde i ciemne, cos z nich bede modzil w kolejnym projekcie. Od tygodnia prawie dostaja sama wode do podlania plus oprysk z minimum nawozów. na jednym szczycie jest chyba lisc popalony albo juz sie zjada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach