Totoro 179 Napisano 15 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! pewnie tego samego oglądaliśmy 😆 to Ty chyba masz szybkie ręce, ja przy dwóch ostatnio siedziałem z 5/6h, dlatego pomyślałem ze jak mam teraz przy 4 siedzieć z 10-15h to trzeba by to na dwa dni rozłożyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 15 Maja 2021 @Totoro bardzo możliwe. najlepiej to sobie wszystko ladnie zaplanować. Starałem sie zrobić to jak najszybciej i w miare dokladnie bo sam wiesz jaki to wydziela ostry zapach, zeby jakis wścibski sąsiad czy przechodzień sie nie zainteresował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 15 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! No ja mam zamiar się ogólnie w namiocie zamknąć 😂 mam tez taki pomysł może ci się przyda o ile zrozumiesz o co mi chodzi. Żeby do namiotu od strony „drzwi” przykleić jakąś folie i powiększyć sobie lekko namiot. Wtedy zapach nie powinien się rozchodzić po domu i jak zostawić wyciąg włączony to powinien ładnie wszystko filtrować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) Siema Piątek, Dziś zaczął się 8 tydzień flo (56 dzień) i 105 dzień od pestki. Trzymam je do 10 tygodnia i tnę. Tak ogólnie to nie jestem z nich zadowolony. Jedna truskawka na tylko spore kwiaty, dwie pozostałe średnio. Purple w sumie tez średnio. Dziś wyjąłem nowe pestki z lodówki i jutro lecą do wody. Purple Punch TRUSKAWKI: NOWY PROJEKT: Edytowane 21 Maja 2021 przez Totoro 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 21 Maja 2021 @Totoro piszesz że nie jesteś z nich zadowolony. Jak zapalisz to przestaniesz marudzić😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 21 Maja 2021 Zapylone czy mi się wydaje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 22 Maja 2021 @Dzielnicowy gdzie zapylone ? @point.99 bardziej chodziło mi o niezadowolenie z rośliny. Palenie bankowo będzie dobre. Pachną pięknie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 22 Maja 2021 Wydawało mi się ze to zawiązane pestki ale chyba się mylę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 22 Maja 2021 @Dzielnicowy zerknę jutro. Ogólnie to ta truskawka ma chyba foxtail @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Maja 2021 @Totoro zacne krzaki, pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Maja 2021 no foxtaile chyba ci się robią, podwyższ lampe bo będziesz miał problem z dojrzewaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 22 Maja 2021 (edytowane) @fxxx1337 lampa jest 40/45cm od szczytów. Na innych tego nie ma, ani na purple który ma bliżej szczyty do lampy niż truskawki. Z tego co widziałem na zdjęciach to dużo tych truskawek tak ma, wiec to chyba genetycznie. Patrzyłem dziś trichomy i jutro już robię im flush i za około tydzień tnę Edytowane 22 Maja 2021 przez Totoro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Maja 2021 Nie każda roślina jest taka sama, nawet te same strainy, każda reaguje inaczej na wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 23 Maja 2021 (edytowane) Siema Krótki wpis, dziś dziewczynki dostały flush. Najbardziej dojebana truskawka musiała zostać w namiocie bo po wyjęciu się rozłożyła 😆 Na szczęście sytuacja ogarnięta 🧑🏼🌾. Gdyby pozostałe dwie truskawy tak napuchły jak ta to byłoby grubo 😤 Edytowane 23 Maja 2021 przez Totoro 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) Siema, liście poszły out. W weekend zbieramy żniwo Edytowane 26 Maja 2021 przez Totoro 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 26 Maja 2021 @Totoro jestem ciekawy ile zbierzesz z truskawy. ładne drugie zdjęcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 26 Maja 2021 @point.99 dzięki, pierwsze i drugie lustrzanka. Reszta z telefonu szła. Będzie ważone, będzie napisane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 26 Maja 2021 Gratuluje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Maja 2021 Piękne zakonczenie dlugiej drogi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 26 Maja 2021 @Totoro jak masz dobry aparat to rób nim zdjęcia. może twoje zdjęcia nie trafią do national geographic ale na forum na pewno będą cieszyć oko, przecież tutaj sami fanatycy😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach