Krzysztof_Krzys 28 Napisano 3 Kwietnia 2021 @Piccolo Jak zamkniesz się w chacie nie wietrzysz robi się w pokoju/pomieszczeniach termos 😕 otwarcie okien by zrobić przewiew już dużo daje. Da radę kolega 3mam kciuki. Miłego Week V. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) @Krzysztof_Krzys u mnie mieszkanie jest wietrzone pare razy dziennie. A pokoj w którym jest box, okno jest caly czas otwrte. Chyba ze pada deszcz to zamykam. Wczoraj na zewnątrz na tarasie mialem 88% wilgotności. Akurat ten dom gdzie tu mieszkam grzyb jest tylko w okolicach okna ale nie duzy. mieszkałem w innych domach i grzyba bylo sporo na sufitach, ścianach. Taki kraj... Teraz na zewnątrz 5 stopni i 85% Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Jutro 6 tydzień od przełączenia na flo. Dzisiaj każda roslinka dostała cała dawke Flores, Boost i pół dawki PK 13/14. Ph 6.2 Temperatura i Wilgotność dzień do 25 stopni, wilgotność 51-60% Temperatura i wilgotność noc od 17 do 19 stopni wilgotność od 55 do 60% Dwa piersze zdjęcia to Critial, a reszta to Purple Punch Myślę ze jeszcze miesiąc i scinka Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Dobry_Człowiek! 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 4 Kwietnia 2021 ta purpura mi sie podoba. ładnie wygląda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 4 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! Ile masz lampę zawieszona od szczytów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 4 Kwietnia 2021 Ślicznotki, zazdroszczę, ślinka cieknie na ich widok. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Mega ładne 🙂 ale zazdroszczę! Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez HappyCow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 5 Kwietnia 2021 20 godzin temu, UKTHC napisał: @Dobry_Człowiek! Ile masz lampę zawieszona od szczytów? Od 30cm-50cm. To jest max co moge zrobić a roślinki i tak mają zawinięte liście czyli jeszcze wyżej by się przydało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 5 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Dobry_Człowiek! napisał: Od 30cm-50cm. To jest max co moge zrobić a roślinki i tak mają zawinięte liście czyli jeszcze wyżej by się przydało. To może przykręć trochę moc i wtedy opuść lampę na 30cm? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Kwietnia 2021 @UKTHC jak mam na 100% lampę ustawioną to mam dobrą temperature w boksie i wilgotność, juz niechce nic zmieniać bo na tą chwile mam wszystko dobrze poustawiane. Tak naprawde to tylko jednej sie zawijają liście tak konkrtetnie. Reszta ma zawinięte ale nie az tak bardzo jak ta najbardziej fioletowa. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Kwietnia 2021 47 dzień od przełączenia Temperatura i wilgotność dzień - do 25 stopni 50%-55% Temperatura i wilgotność noc - między 18-20 stopni 50%-55% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Kwietnia 2021 zmniejszyłbym wilgotność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Kwietnia 2021 @fxxx1337 to jest max co moglem zrobić. Jest lepiej niz poprzednio bo bylo w okolicach 60 dzien i 80 w nocy 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Kwietnia 2021 7 tydzień od przełączenia 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 11 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! kiedy u Ciebie Purple zaczął nabierać koloru ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) @Totoro ja mam tutaj 3x purple. Ten najbardziej fioletowy jak pokazał płeć to juz z fioletowymi kielichami. Ten bardziej tez jakoś od początku ale nie jest az tak bardzo, a ten trzeci to jak by prawie nie purple. Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 11 Kwietnia 2021 Rozumiem. U mnie właśnie ani śladu po fiolecie, spróbuje może zaniżyć temperaturę. Ale w sumie tak to jest z tymi genami. Mi się zwykły ak zrobił fioletowy.. ładne kwiaty. Ile jeszcze im dajesz czasu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Kwietnia 2021 @Totoro mysle że za 3 tygodnie max do 4. Chce tym razem potrzymać. critical pewnie dojdzie pierwszy ale chce wszystkie razem ciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 11 Kwietnia 2021 Ładnie puchną 😋 papu dajesz co 2 podlanie cały czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Kwietnia 2021 @UKTHC juz im daje po polotrej dawki flores i boost i cała dawke pk. Jeszcze raz dostaną podwójną dawke flores boost i pk i później już sama woda do końca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach