Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Lutego 2021 27 dzień 7 dni po Lst i topping. Temperatura i wilgotność dzień/noc 27*C - 72% / 18*C - 80% Podlewane na zmiane raz sama woda / woda + rizhotonic Ph 6.2. Codziennie pryskam wodą z rizhotonic Wczoraj odciąłem wszystkie wiatrakowe które przylegały do głównej łodygi. Dzisiaj podlane samą wodą. Zdjecie robione przed podlaniem. Myślę że już tak zostawić, bo tak naprawdę można poprawiać w nieskończoność. Mam od 7 do 10 szczytów. Zobaczymy co z tego będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! ziemia taka sucha czy jest wilgotna pod spodem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Lutego 2021 @Szym zdjecie robiłem przed podlaniem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Lutego 2021 30 dzień. 10 dni po lst i toppingu. Panienki pięknie sie krzaczą. W lewym górnym rogu Critical reszta Purple Punch. Tepmartura i wilgotność dzień/noc się zmieniła ze względu na zime za oknem. 27*C - 70% / 17*C - 80% Planuje wega do 1 marca ale jak będą tak sie rozrastać to chyba przełącze światło tydzień przed. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 13 Lutego 2021 Jak nazywają się te żółte wabiki na muszki? Ładnie lecisz tez mam critikal, tak że kukam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Lutego 2021 1 godzinę temu, Kiler90 napisał: Jak nazywają się te żółte wabiki na muszki? Ładnie lecisz tez mam critikal, tak że kukam Wpisz w google "żółta lep na owady" jest tego od groma w internecie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 13 Lutego 2021 Ładnie idą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 13 Lutego 2021 Dzięki znalazłem miałeś racje od groma tego @Dobry_Człowiek! 🍺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Lutego 2021 No to będzie auto za 1,5miecha. Jakiś plan na zbiór,albo czego się spodziewasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 15 Lutego 2021 32 dzień Panny na dzien dzisiejszy wyglądają tak... wczoraj dostały porządnego fryzjera bo naprawdę juz było od groma liści. Lekka susza u nich ale spód doniczmi lekko mokry. Poczekam aż w całości bedzie sucho wtedy porządnie podleję. Jak oceniacie jak na 32 dzień i po lst? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! Bardzo ładne , nie da się niczego uczepić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) 5 tydzień wege. W niedzielę przełączam na flo. Z treningu osiągnęłem to co mniej wiecej chciałem. Karmione byly tylko wodą z rizhotonic. Tak wyglądają na dzień dzisiejszy Edytowane 17 Lutego 2021 przez Dobry_Człowiek! 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lutego 2021 no dobrze się prezentuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 17 Lutego 2021 @Szym nic dodać nic ujac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 18 Lutego 2021 Widzieliście kiedyś coś takiego? Z jednego szczytu wyrosły mi kolejne dwa odrostu, gdzie nie robilem żadnego fimu a nie toppingu 🙂 wszystkiego jest po dwa. Dwa nowe odrosty i lisci tez x2. roslinka pomimo jednego przez przypdek ucietego szczytu mi sie odwdzięcza. To mi sie podoba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! ja tak miałem przy poprzedniej, ale tego nie pokazałem. Miałem 5 szczytów i się rozłożyły jak po LST. Myślę że to sprawa genetyki lub warunków jakie tam masz, ale wątpię że to warunki bo masz lepsze niż ja wiec geny. Niestety u mnie 3 z 5 nie doszły, a topy były marne, życzę obfitości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 18 Lutego 2021 @WielebnyMerry ta roslinka ogólnie najmniejsza ze wszystkich, ale zawsze coś tam będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! no właśnie, dobre podejście, oczywiście jeśli robi się to dla siebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Lutego 2021 37 dzień. Jutro przełączam je na flo. Codziennie jak otwieram szafe to niewierze co sie dzieję. Idą jak wściekłe. Pojawiły sie żółte końcówki liści. Chyba od tego że myłem podstawki pod wodą z kranu u nie wytarłem ich, a z dołu wystaje od groma korzeni i dostało sie trochę wody. Jak oceniacie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Dobry_Człowiek! napisał: Chyba od tego że myłem podstawki pod wodą z kranu u nie wytarłem ich, a z dołu wystaje od groma korzeni i dostało sie trochę wody. pare kropel wody by nie zaszkodziło jeśli dobrze zrozumiałem, ph sprawdź to podstawa Edytowane 20 Lutego 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach