LubiePolatac 13 Napisano 9 Stycznia 2021 Siema. Jakiś czas temu niemieckie kioski zaczęły zalewac dziwne opakowania z legalna trawa. Z ciekawości kupiłem kontrolne jedno.. zawartość CBD 24% zawartość THC 0.2 %. W środku w paleniu była pestka.. Pestka w ziemi.. I radzi sobie znakomicie.. Pytanie moje jest takie... Czy z takiej pestki można uzyskać palenie o wyższym stężeniu THC?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Stycznia 2021 @LubiePolatac na 99,99% to pestka tej odmiany cbd, której susz kupiłeś, więc nawet jak thc będzie wyższe to max do tych powiedzmy 2% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 9 Stycznia 2021 @doominik Oki. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 10 Stycznia 2021 Możesz sprzedac potem susz cbd 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 17 Stycznia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 21 Stycznia 2021 Da się to jakoś jeszcze przywiazac albo przyciąć? Żeby to nie rosło aż Tak do gory ? Ona dosłownie rośnie w oczach.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Stycznia 2021 @LubiePolatac powyginaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 21 Stycznia 2021 @Szym szczerze? Nie bardzo wiem ocb z tym wyginaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Stycznia 2021 @LubiePolatac zegnij łodygę zrób supercropping albo nagnij coś jak lst jak nie masz wyjścia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 21 Stycznia 2021 Wypadałoby to jakoś przywiazac?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Stycznia 2021 @LubiePolatac Jak wyginasz łodygę to musisz przywiązać, jak złamiesz łodygę to nie musisz przywiązywać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 21 Stycznia 2021 @Zielone krainy @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 21 Stycznia 2021 Gites. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Stycznia 2021 wyciągnięta ona z deka bo światła za mało ma zapewne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Stycznia 2021 @LubiePolatac Szkoda , że wcześniej nie zacząłeś od treningu LST. Tak z ciekawości, jak wysokiego masz boxa/namiot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 21 Stycznia 2021 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 21 Stycznia 2021 @LubiePolatac myślę, że w centymetrach było by łatwiej 🤣, bo tutaj strzelać 1.4m ? 1.2m?1m? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Stycznia 2021 @LubiePolatac No ma pewnie z 80-90 cm , wyżej raczej nie, jak już to niżej. Weź zmierz i powiedz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 21 Stycznia 2021 @Zielone krainy ja założyłem, że wiadereczko plastikowe jest dla skali. Jedno wiadereczko 15cm? Może zła skalę obrałem xd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Stycznia 2021 @Piccolo Ja pokierowałem się taką logiką, że szafka wygląda na wąską, to taki słupek , jaki zazwyczaj ma szerokość od 25-30 cm, a widać na zdjęciu, że wysokość szafki to mniej więcej trzy długości boku szafki, więc najbardziej prawdopodobne jest, że jak szafka ma długość boku 25-30 cm to wysokość szafki to około 75-90 cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach