Rezus 2 Napisano 31 Grudnia 2020 Witam, Posiadam 2 prawie 4 tyg dziewczyny automatyczne - ak 47 od akseeds oraz cinderella jack od Dutch Passion. Ziemia to PLAGRON BATMIX - wyczytałem że do 3 - 6 tyg nic nie trzeba nawozić. Pytanie czy to fakt? Oraz co lać z tej firmy do tej ziemi? -coś na kwitnienie? -ukorzeniacz? -na grow faktycznie nic nie potrzeba? (póki co daje pół miarki biohumusu podczas grow na 1 l wody.) Jestem początkujący, bardzo proszę o pomoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Grudnia 2020 @Rezus a dobrze wygląda roślina? kolor liści? jak tak to nie lej nic, na kwitnienie standard pk 13/14, ukorzeniacza nie trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 31 Grudnia 2020 @Rezus daj fotki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiksa26 5 Napisano 31 Grudnia 2020 @Rezus bat mix jest jak all mix biobizza wystarczy na 6 tygodni na anglojęzycznych forach używają tego razem z BioBizz Bloom heaven i top max nic więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2020 Plagron Alga Bloom + Green Sensation , możesz dorzucić royal sugar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 31 Grudnia 2020 @Rezus zestaw od @Vampidrut Ci starczy. Sugar smaczek dobrze poprawi. Reszta to będzie reakcja na bieżąco. Więc załóż fotorelację, kto będzie mógł to zawsze pomoże, jak coś zauważy. Biohumusa raczej ciężko przedawkować 🙂 jest bezpieczny. Ale ziemia ma to co potrzebne na początek. Widzisz głównie po wzroście, a jak mają 4 tygodnie to już dużo widać. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rezus 2 Napisano 31 Grudnia 2020 7 godzin temu, zielonyjamajczyk napisał: @Rezus daj fotki. Ok 5 godzin temu, Vampidrut napisał: Plagron Alga Bloom + Green Sensation , możesz dorzucić royal sugar. Czyli to wystarczy. A Green Sens., to takie mocne stężenie że 100ml za 100zl prawie :)? 8 godzin temu, Szym napisał: @Rezus a dobrze wygląda roślina? kolor liści? jak tak to nie lej nic, na kwitnienie standard pk 13/14, ukorzeniacza nie trzeba A nie jest tak że nie powinno lac się mineralnych do ziemi organicznych? Pk 13/14 jest mineralny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Grudnia 2020 3 minuty temu, Rezus napisał: A nie jest tak że nie powinno lac się mineralnych do ziemi organicznych? Pk 13/14 jest mineralny. jest też i organiczny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rezus 2 Napisano 1 Stycznia 2021 @Szym I wtedy oprócz tego nic mi wiecej nie potrzeba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Stycznia 2021 @Rezus ja na jednym często jechałem nawozie i było git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 1 Stycznia 2021 @Rezus ja mam teraz Plagron Bloom i Royal Sugar i Atami Bloombastic i jak na razie jestem zadowolona. Zobacze jeszcze przy kolejnych krzakach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rezus 2 Napisano 6 Stycznia 2021 @Rezus W dniu 01/01/2021 o 16:06, Farmerka napisał: @Rezus ja mam teraz Plagron Bloom i Royal Sugar i Atami Bloombastic i jak na razie jestem zadowolona. Zobacze jeszcze przy kolejnych krzakach. Skoro na kwitnienie ogranicza się azot to dlaczego royal sugar jest nim tak nafaszerowany? @wiksa26 czyli 3 specyfiki 1.bloom 2.heaven 3.top max ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Stycznia 2021 @Rezus azot też często potrzebny na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rezus 2 Napisano 7 Stycznia 2021 @Rezus @Farmerka bloombastic dajesz na ostatnie 4 tyg wraz z plagron bloom i sugar ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach