ArturS70 13 Napisano 30 Grudnia 2020 Witam. Dlaczego roślina pomimo nawożenia i ogólnie dobrych warunków w boxie stanęła w miejscu. Nie kwitnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiksa26 5 Napisano 30 Grudnia 2020 @ArturS70 Jaki masz box i oświetlenie? Oraz nawozy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 30 Grudnia 2020 Box 80x80x180, oświetlenie Led. Nawozy plagron bloom, Gren sensation. W boxie są 3 inne panny Royal Kush Automatic. Ta jedna jest inna. Gratisowa. Tamte kwitną bardzo ładnie. Warunki miały takie same. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 30 Grudnia 2020 10 minut temu, ArturS70 napisał: Witam. Dlaczego roślina pomimo nawożenia i ogólnie dobrych warunków w boxie stanęła w miejscu. Nie kwitnie. gdybyś kolego mógł rozwinąć o tych warunkach i nawożeniu, wrzucić jakieś zdjęcie - to na pewno pomoże. A tak to będziemy wróżyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Grudnia 2020 30 minut temu, ArturS70 napisał: Box 80x80x180, oświetlenie Led. Nawozy plagron bloom, Gren sensation. W boxie są 3 inne panny Royal Kush Automatic. Ta jedna jest inna. Gratisowa. Tamte kwitną bardzo ładnie. Warunki miały takie same. Najprawdopodobniej , dostałeś gratis fotoperiod , czyli feminizowaną sezonówke i nie zakwitnie puki nie zmienisz swiatła na 12/12. Pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiksa26 5 Napisano 30 Grudnia 2020 Ona zaczęła już kwitnąć i przestała czy w ogóle nie zaczęła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 30 Grudnia 2020 @Vampidrut i wywróżył. sie nabakałem -5 do logiki. zagadka rozwiązana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 30 Grudnia 2020 @Cieniu @Cieniuw@Cieniu załączniku zdjęcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 30 Grudnia 2020 kurde faktycznie wygląda jakby zaczynała kwitnąć. długo już tak stoi? jakie masz naświetlanie aktualnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 30 Grudnia 2020 Stoi już tak z 3 tygodnie. Oświetlenie w załącznikach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Grudnia 2020 Gdzieś ktoś pisał tutaj na forum że odżywki na kwitnienie mogą zastopowac roślinę. Moze @zielonyjamajczyk to pisal? Nie jestem pewna. Ja sama miałam sytuacje gdzie mi moja malawi w 3tyg przestala kwitnąć i trzymalam ja jeszcze ze 3tyg i nic. Do wyrzucenia poszla. Ale tez nie wiem czemu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 30 Grudnia 2020 Ok. Zrobię tak. Światło 12na 12 i sama woda. Pościnam liście i będę obserwował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 31 Grudnia 2020 @ArturS70 tak, ja zatrzymałem swoją. Ale w późniejszym etapie się zatrzymała. Dobrze @Farmerka pamięta. Ale jakoś mam takie same przeczucie jak @Vampidrut 🙂 myślę że to najprostsze i najbardziej logiczne. Bo wygląda bardzo zdrowo, więc nie ma co się tu doszukiwać winy w nawozach. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach