Zielarka 271 Napisano 13 Maja 2020 @Tree man one były w ogóle dojrzałe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tree man 3 Napisano 14 Maja 2020 @Morenn nie były, to były planty w wiadrach A rośliny pelnosezonowe bo dojrzały końcem września. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 2 Września 2020 dwa lata temu z kumplem poszliśmy obejrzeć własne planty (baaardzo marniutkie) i kilkaset merów dalej natrafiliśm na poważną plantację jakiegoś fioletowego potwora. aż się uginały i lepkie i pachniał na kilometr. wzięliśmy po małym topie (a całe wiadro można by chyba uzbierać) i poszliśmy dalej. ale ostatnio w rozmowie doszliśmy do wniosku, że trza było rwać ile wlezie. (szczególnie, że nas za dwa tygodnie pozbawiono większości naszych marnych roślinek). chyba nawzajem się jakoś wstydziliśmy, czy coś. nie wiem. a w zeszłym roku ktoś mi zakosił dwutygodniowe sadzonki. ślady łopaty było widać. a jeszcze jak sobie pomyślę, że później pewnie te same topy kupowałem od tego zdziercy (do tego nieprzyjemny typek), to już całkiem mnie wyrzuty sumienia opuszczają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 18 Października 2020 Zależy komu... A po drugie to musi się ten ktoś liczyć że na oucie zawsze może znaleźć się jakiś leśniczy. No chyba że swoja działka to wtedy don t touch??. Jedank wolał bym swoje mieć ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 18 Października 2020 nie bo nie musze, mam az nadto swojego, wiec po co robic z siebie szmate @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Października 2020 11 minut temu, Niemedyczny_Użytkownik napisał: nie bo nie musze, mam az nadto swojego, wiec po co robic z siebie szmate a jakbyś nie miał co palić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 18 Października 2020 Ja bym wziął, no chyba, że jakiegoś znajomego to urwałbym topa i poszedł dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 18 Października 2020 37 minut temu, Szym napisał: a jakbyś nie miał co palić ? od przeszlo 10ciu lat mam zawsze ;) a jakbym nie mial... to bym nie palil :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Października 2020 Jakbym nie miał co jeść, to bym nie poszedł kraść. Tak samo jakbym nie miał co palić , nie okradł bym ziomka. A kim on jest, prawie nigdy nie wiadomo - może dobry, może nie. Może topik w kieszeń , niczym bułkę w ostateczności z marketu. Ale lepiej jak większość z nas tutaj, mieć swoje. Jak sobie pomyślę ile kasy wydałem, i ile razy byłem niezadowolony to mnie skręca. A to mokre, a to waliło pleśnią, albo mocno ziemiste. Tak to teraz będę miał pretensje do siebie, i będę kolejne próby robił by dojść do perfekcji . Z fartem koledzy. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 18 Października 2020 @zielonyjamajczyk Ja to samo, przez dobre kilka miesięcy co tydzień wracam od wtyki biedniejszy o 5 stów i bogatszy o nie więcej niż 7g bardzo przeciętnego jarania. Co gorsze w mało-średnim mieście w którym mieszkam takie ceny i jakoś to norma... Już nie mówiąc o tym, że na umówienie się z gościem i ubiciem deala trzeba liczyć co najmniej pół dnia... Dramat jest u mnie, pora się wreszcie odkuć na swoim. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Października 2020 @mikosz a daj spokój . 50-60 zł i kurna 10 pośredników. Źródła wysychają, jeden bierze 20 g, potem drugi sprzedaje po 10 g, następny po 5, a ostatni po 1. I każdy z marżą. Ustawki tak jak mówisz coraz gorsze, a towar na bank, niewspółmierny do ceny. Gówno takie że szkoda Bletki marnować pomimo że są tanie. Jeszcze parę lat i totalnie będzie lipa. Jak młody byłem, to czasy w temacie były lepsze. A teraz pozostaje nam wiadomo co. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 18 Października 2020 @zielonyjamajczyk Kiedyś ziomek też uprawiał swoje i pamiętam że sprzedawał po 30/35 pełne lub prawie pełne pakiety. Zawsze byłem taki ucieszony jak kupowałem, kto by wtedy pomyślał, że za kilka lat będę płacił 5 dych za 0,6 jakiejś kurwa spleśniałej słomy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Października 2020 @mikosz dokładnie. Mokre jak skurwysyny, młynek tego brać nawet nie chce, waga w rzeczywistości połowa jak podsuszysz. Śmierdzi zamiast pachnieć . Porażka. Opłaca się ryzyko dla efektu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 18 Października 2020 Dlatego trza swoje mieć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 18 Października 2020 Pierdolenie ? kazdy by wziął albo 90 procent od przybytku głowa nie boli .Ja jakbym znalazł kogoś krzaki dojrzałe to kosilbym i nara .Jedyne czego bym nie zrobil to w życiu bym nie zdemolowal uprawy jakby nie była dojrzała bo to czysta hamowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 18 Października 2020 (edytowane) 42 minuty temu, glodek18 napisał: Pierdolenie ? kazdy by wziął albo 90 procent od przybytku głowa nie boli .Ja jakbym znalazł kogoś krzaki dojrzałe to kosilbym i nara .Jedyne czego bym nie zrobil to w życiu bym nie zdemolowal uprawy jakby nie była dojrzała bo to czysta hamowa pare lat temu, gdy jeszcze wedkowalem ludzie narzekali na emerytow ktorzy co zlowili to pakowali w siate, co skutkowalo w krotkim czasie wytrzebieniem ryb, zwlaszcza tuz po zarybieniu, mowili, ze musi wymrzec pokolenie starych komuchow to wtedy sie cos zmieni i ryby moze beda, jak widac po postach niektorych - skomuszałe spoleczenstwo biorace wszystko co nie na lancuchu, nigdy nie wymrze, mlode pokolenie juz rosnie i szuka po chaszczach... Edytowane 18 Października 2020 przez Niemedyczny_Użytkownik 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 18 Października 2020 @Niemedyczny_Użytkownik Hehehe nom napisałem prawdę wziąłbym i większość palaczy by wzięła ewentualnie Ci którzy nie mają nic wspólnego z paleniem by zostawili ,ale duża część z nich by zniszczyła z zawiści inni by zadzwonili po psiarskich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasz 0 Napisano 2 Listopada 2020 Będąc szczerym wątpię, że bym ukradł całego krzaka (szanuję pracę innych), aczkolwiek pewnie kilka topików bym sobie zapożyczył ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały 🇵🇱RR 🇵🇱 1 Napisano 9 Maja 2021 Jak bym znalazł... Bym se zapalił! Wziął na drogę! To na pewno 😆. Zapamiętam(zaznaczam) miejsce w bani i NNWNW. Do następnego 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 9 Maja 2021 Popatrzyłbym bo lubię widok rosnącego zioła i zostawiłbym w spokoju. Może jedynie małego topka na spróbowanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach