420Dominik420 297 Napisano 26 Listopada 2020 Dysponuję 2×2500lm żarówki LED. Doniczka 15l ziemia uniwersalna jakaś z Allegro. wentylator 15w komputerowy skierowany w stronę sadzonki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 Witaj Powodzenia ? Daj jej piciu, coś chyba sucho przy łodydze. Lubie AKACZE. Dobre na początek ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Listopada 2020 13 minut temu, zielonyjamajczyk napisał: Witaj Powodzenia ? Daj jej piciu, coś chyba sucho przy łodydze. Lubie AKACZE. Dobre na początek ! podleje na wieczór jak będę gaslil jej światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 26 Listopada 2020 Dobrze wyglada, załóż fotorelacje a nie na każdy dzień osobny temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) A to wygląda szafo box zrobiłem co w mojej mocy. pozdro 2 minuty temu, Urojenie napisał: Dobrze wyglada, załóż fotorelacje a nie na każdy dzień osobny temat tutaj będę wstawiał foto mojej malutkiej Edytowane 26 Listopada 2020 przez 420Dominik420 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Listopada 2020 @420Dominik420 lipa warunki, za duży chyba ten growbox na te lampki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Listopada 2020 3 minuty temu, Tester napisał: @420Dominik420 lipa warunki, za duży chyba ten growbox na te lampki robilem co w mojej mocy :(( zeby ogarnac jak najlpesze warunki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 Rozumiemy. No nic... Każdy orze co może. Tylko potem nie spodziewaj się dużych efektów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk ale jak narazie mam rozumiec ze z nia wszystko ok? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @420Dominik420 No raczej tu jeszcze nie ma co się złego pokazać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 26 Listopada 2020 Dokup jeszcze ze 2x CFL Philips Tornado. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @420Dominik420 takich żarówek to min 6 i obciąć te plastikowe kopułki jednak to wyjdzie koszt porównywalny do panelu Ledam, tak myślę, nie wiem ile kosztują żarówki I jak to Auto to celuj w barwę 2700k 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Bimbrownik Trochę taniej, ale i tak opcja z Ledam jest o niebo lepsza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk jak doliczyć obsadki i kable to wiele taniej nie wyjdzie i jeszcze pierdolnik z kablami ale tak jak mówisz, Ledam przynajmniej pewny 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Bimbrownik Ta, to znikoma różnica w cenie. No ja bym się nie bawił zdecydowanie. Ale chyba tu mu chodzi o koszty. Dla mnie nawet bym nie startował z czymś takim. Szkoda czasu. Lepiej zebrać kasę i dopiero zakup i zabawa. No ale kiedyś wszystko też robiłem na łapu capu. Chyba wiek robi swoje. Nie będę nikomu podcinać skrzydeł. Chce, niech działa. Potem pojawią się problemy no ale co przyjacielu będziemy radzić.... Jego box jego kredki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk wlasnie od doradzania jesteśmy. Jeśli zależy mu na oszczędności to tym bardziej nie pchał bym się w żarówki. Zawsze będzie, że brakuje i będzie dokładane. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Bimbrownik Patrząc na ten boks to bym doradził usiąść i zrobić nowy ? Kurcze nawet tanim kosztem można zrobić coś ciekawego. Tylko tak na spokojnie z przemyślunkiem, zeknąć na inne fajne fotorelację i opisy. No ale... Mamy to co mamy. @420Dominik420 masz jakiś budżet do dyspozycji teraz ? Czy tak musi zostać ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Listopada 2020 2 godziny temu, Bimbrownik napisał: @zielonyjamajczyk jak doliczyć obsadki i kable to wiele taniej nie wyjdzie i jeszcze pierdolnik z kablami ale tak jak mówisz, Ledam przynajmniej pewny 2 godziny temu, zielonyjamajczyk napisał: @Bimbrownik Patrząc na ten boks to bym doradził usiąść i zrobić nowy ? Kurcze nawet tanim kosztem można zrobić coś ciekawego. Tylko tak na spokojnie z przemyślunkiem, zeknąć na inne fajne fotorelację i opisy. No ale... Mamy to co mamy. @420Dominik420 masz jakiś budżet do dyspozycji teraz ? Czy tak musi zostać ? mam stuwke do dyspozycji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @420Dominik420 https://ledam.pl/ Dołóż 45zl i kup Cree CXA 2520 35W Albo dokup żarówki. Policz co Ci się bardziej opłaci i co będzie wygodniejsze dla Ciebie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Listopada 2020 4 minuty temu, Bimbrownik napisał: @420Dominik420 https://ledam.pl/ Dołóż 45zl i kup Cree CXA 2520 35W Albo dokup żarówki. Policz co Ci się bardziej opłaci i co będzie wygodniejsze dla Ciebie ok ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach