zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) @RussianWhajt wiadome, podrośnie i znowu dogniesz, to nie musi być od razu przy glebie. 2-3 tydzień można podawać nawozy. Powodzenia. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Grudnia 2020 17 minut temu, RussianWhajt napisał: Przy następnym podlaniu czyli w czwartek/piątek dostanie kawałeczek canna vega powiedzmy z 2/3ml nie potrzebuje tego jak widać po krzaku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2020 To normalne że po treningu trochę głowny szczyt zmizerniał, w sensie zrobił się ciemniejsze zielony i oklapł lekko a reszta wygląda ładnie? stres ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Grudnia 2020 @RussianWhajt nie wiemy jak wygląda wiec wróżyć można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) pierwszy kraczek Ten duży liść na głównym planie zmizerniał kolor stał się ciemniejszy niż reszta liścia i mniej żywy, zawineły się w dól ? drugi krzaczek bez żadnych defektów zieloniutko. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 2 Grudnia 2020 Też to mam może być ze za duża wilgotność lub przelana co bym nie chciał pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2020 @Legalize@LLBanditos nawet jej kawałek liścia odpadł ? ? Może się odbuduje, ale dziwnie bo druga która tyle samo dostaje wody trzyma się dobrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 2 Grudnia 2020 Może od dołu jak stoi to bardziej jest podatna na temperaturę ujemne. Ja teraz ja podniosłem wyżej i temperatury złapała bo miałem na kafelkach doniczki oczywiście zabudowane ale jednak od kafelek terwz zimno ciągnie i też tak miałem liście zawiniwte. Metoda prób i błędów ale nie swoich błędów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Mógło to być lekkie przelanie + stres, bo jakby z każdym dniem wracała jej werwa. trochę ją teraz przesuszę:D Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Grudnia 2020 @RussianWhajt ile ma dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) @Farmerka Odkąd pojawiła sie łodyga i jakieś liście żeby czerpać energie to z +- 15 dni ? ale widzę że nowy odrosty ruszyły już :D, może coś z tego będzie jeszcze Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) 17 DZIEŃ 1 dziewczyna - 2 dziewczyna - 2 na razserveur photo Coś tu jest nie tak, bo ten stary pierwszy szczyt jakiś taki mizerny, a te nowe szczyty które powstały po treningu świeżutkie i kolorowe, tak jakby przestała transferować energie do głownego szczytu ? Czy to oznaka że trzeba dać trochę "CANNA TERRA VEGA" ? ? pomożecie proszę ? ? Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 @Farmerka @zielonyjamajczyk @Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Grudnia 2020 @RussianWhajt moze go przudusiles, liście gleby złapały, zestresował się. I na głównym szczycie to się ukazało. To nie jest oznaka że się prosi o odżywkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Grudnia 2020 Nie. Jaki masz kolor liści? Ciemno zielony więc po co chcesz tam azot lać? Weź poczytaj o nawozach i ich stosowaniu, a nie tylko tabelki producenta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 @RussianWhajt Ziomek ty ich przypadkiem nie przelewasz? Masz ziemie pokrytą grzybem. Mogą mieć za mokro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) @Zielone krainy A bo ja wiem leję zawszę jak mają sucho może trochę za dużo bo po 700ml na jedną ? Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 @RussianWhajt Stary mogą mieć za mokro , spasuj z podlewaniem, bo w doniczce możesz mieć bajoro, skoro ci tak grzyb fajnie na powierzchni rośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 @Zielone krainy tak zrobię zanim podleje poczekam z 1/2 dni jeszcze, ostatni raz podlewałem 1 grudnia po 700ml i widzę ze nadal mają wilgotno, tego grzyba jakoś się pozbywać czy nihuja już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 5 Grudnia 2020 700ml to dużo jak na tym etapie. Co ile dni podlewasz taka dawkę. Mi się wydaje że oklapły z przelania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach