Gość Napisano 23 Listopada 2020 Hej, szukam jakichś materiałów dotyczących Franco Loja, bardzo spodobały mi się filmy na kanale na YouTube Green House Seed Co, a chciałabym więcej wiedzieć o tym breederze. Franco's Lemon Cheese to strain na mój następny grow. W ogóle historie związane z Greenhousem też mogą być, Arjan też jest spoko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Listopada 2020 @Groovebusters wiesz że on zmarł na malarie ? ten Franco Loja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2020 Tak, niestety... @Szym a sam pojechał tam by szukać odmiany, która pomaga na malarię tam tzn. do Konga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 23 Listopada 2020 @Groovebusters hej słonce, szukałem na zaprzyjaznionych torrentach ale niczego nie znalazłem. będę szukał dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2020 @Cieniu ja też nigdzie nie mogę znaleźć... dziękuję Ci bardzo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Listopada 2020 @Groovebusters heh wielu ludzi chcąc pomagać w Afryce umiera na "ichnie" choroby. Znam żonę jednego reżysera, który poleciał tam kręcić materiał do dokumentu, zmarł na malarię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2020 @Bimbrownik to bardzo przykre ale świat nigdy nie był sprawiedliwy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 24 Listopada 2020 „Konopie to moja pasja, mój chleb, mój dom. Czuję, że moim obowiązkiem jest dbanie o to, aby ta niesamowita roślina była zachowana i cieszyła się przyjemnością. Jestem palaczem, hodowcą, hodowcą i łowcą odmian. Na życie." @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 24 Listopada 2020 Nie powinno sie mowic źle o zmarłym, zwłaszcza ze z dwójki tych pajaców Franco był tą jaśniejszą połówką ale robili chujnie rozdajac te wspolczesne hybrydy w dzikich zakatkach swiata psujac ostatnie zachowane konopie landraces. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach