Piccolo 210 Napisano 28 Grudnia 2020 @Farmerka czemu przystopowałas z lst ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Grudnia 2020 @Piccolo zaczyna kwitnąć. Dodatkowo porozmawiałam z kilkoma osobami i przekonali mnie żebym automatów nie stresowała lst. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 28 Grudnia 2020 @Farmerka a daj fotkę z teraz. Tak tylko pytam, bo mniej więcej zaczęłaś je giąć w tym samym dniu co ja chcę, a słabo są pogięte bo chyba tylko raz, pierwszy raz jak je zgielas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Grudnia 2020 @Piccolo raz je zgielam w 15 dniu, w 16 zdecydowalam że nie robie lst wiec wyciągnęłam drut, dzien później pokazala włosy A z dzisiaj zdjecie wrzucilam wczesniej jak wyglada Pierwszego co kwitnie zrobilam lst 2 razy, pierwszy raz jak pokazala wlosy i tydzien później jak juz kwitła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Stycznia 2021 Halo jest tu kto? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach