magnus8891 0 Napisano 19 Listopada 2020 Witam jestem nowy na tym forum jest to moja pierwsza uprawa i chciałem sie was zapytac czy moja roslinka dobrze rosnie jest to jej 18 dzien , 15 dnia pierwszy raz podlalem ja nawozem co o niej myslicie dobrze rosnie z góry dzieki za informacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 (edytowane) Przesadź ją do większej donicy , minimum 10 litrów , puki teraz jeszcze wygląda powiedzmy ok , to za jakiś czas będziesz miał tylko problemy przez wielkość tej doniczki aktualnej . I ta ziemia mi się nie podoba , co to za ziemia ? Edytowane 19 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Listopada 2020 @magnus8891 dobrze wygląda. Tak jak @Vampidrut napisal, wieksza doniczka i dobra ziemia. Masz ja w boxie tak? Jakie masz oświetlenie? Napisz coś więcej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magnus8891 0 Napisano 19 Listopada 2020 Stoi w takiej szklarni jak na zdjeciu a oswietlenie to zwykła żarówka led ktora ma 1000 lumenów i 11 wat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 7 minut temu, magnus8891 napisał: Stoi w takiej szklarni jak na zdjeciu a oswietlenie to zwykła żarówka led ktora ma 1000 lumenów i 11 wat Oj , oj , oj ... koledzy niech napiszą , bo ja nie mam serca , powiedzieć Ci że to się nie uda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 19 Listopada 2020 11 minut temu, magnus8891 napisał: Stoi w takiej szklarni jak na zdjeciu a oswietlenie to zwykła żarówka led ktora ma 1000 lumenów i 11 wat Przy takim setupie raczej nie oczekuj pokaźnych zbiorów, jeśli w ogóle jakies sie pojawią:)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 19 Listopada 2020 Dziwnie to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 Zainwestuj w normalny namiot i ziemię jak będziesz w większe Doniczki przesadzał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Listopada 2020 @magnus8891 To nie wygląda na szklarnie tylko na suszarkę , nie masz przecież możliwości stworzyć w tym roślinie ciemni, bo ściany są przeźroczyste, więc jak to nie automat to, jak ma ci zakwitnąć? Jak chodzi o oświetlenie to żarówka, jaka daje 1000 lumenów wystarczy na powierzchnia boxa 15 cm na 15 cm, a zatem nie ma szans, by ci coś na takim oświetleniu z tej hodowli wyszło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magnus8891 0 Napisano 19 Listopada 2020 to jest automat a ściany sa zakryte bo bokach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Listopada 2020 @magnus8891 No ok, jaką to ma powierzchnie ?Albo inaczej ile ma podstawa tego "boxa"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magnus8891 0 Napisano 19 Listopada 2020 70x50 i wysokosc 160 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Listopada 2020 @magnus8891 Twoja powierzchnia "boxa" to 0,35 m2. Na taką powierzchnie potrzebujesz 17500 lm, czyli na ten twój box potrzebowałbyś 17-18 takich żarówek, jak masz. Kup panel led, lampę hps, lub cfl, bo na tym oświetleniu, jakie posiadasz nic z tego nie wyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Listopada 2020 @Vampidrut ja nie mam serca ?@magnus8891 to się nie uda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 ? uwielbiam jak mnie tak ktoś zaskakuje ... Z susiarki namiot ? ale torebki termo z biedry nic nie przebije. To był dopiero szok dla mnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Dej linka panie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Bds www.google.com 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) typie, stara mi zabrania wchodzić w linki, w takie linki, od obcych osób Edytowane 20 Listopada 2020 przez Bds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 20 Listopada 2020 Żeby coś było z tego musisz zainwestować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Bds Cuchniesz leniem. Tyle w temacie. https://marihuanaforum.pl/forum/42-oświetlenie/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach