Jamajczyk13 106 Napisano 21 Listopada 2020 @Urojenie pooglądaj inne relacje i sam zdecyduj. ✌? Masa info na innych działach jak Trening roślin itp... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) @Bimbrownik mój drogi, my się nie kłócimy, to kulturalna wymiana zdań Edytowane 21 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Pierwsze 3 panienki wyszły z gleby, 2x Critical i 1x C Kush Dinafem. Te pestki poszły do gleby jako pierwsze 3 dni temu, kilka dzień później i 2 chyba wczoraj także jeszcze śladu po nich nie widać, kiełki miały wiec pewnie to chwile potrwa. Wilgotność 60 w dzień właśnie zgasły lampy będzie ok 80 w nocy. Gdyby jakieś pestki nie wyszły, bo mam takie dziwne przeczucie, bo jedna mogłem uszkodzić przy wrzucaniu do gleby kiełkują się 2x G13 od Barney’s Farm, mam ich duuuuzo i chce być przygotowany na każda możliwość. Sorry za jakoś zdjęć no ale jak są takie małe to ciężko coś pstrykać , pozdro i z Buchem Edytowane 22 Listopada 2020 przez Urojenie Literówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Urojenie śliczne maluchy ? też mam takie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 23 Listopada 2020 (edytowane) Siema, wszystkie panny wyszły z gleby , większe maja dwa dni, reszta z wczoraj, a jedna wychodzi dopiero dzis. Jak pisałem na chacie po wiadrze zabrałem Się za wsadzanie pestek do gleby i w jednej doniczce znalazły się dwie, choć może 1-2 cm od siebie. Delikatnie wyjąłem jedna i wsadziłem do docelowej donniczki. (To ta leciutko wygięta) panny dostają troszkę wody jak ziemia jest sucha. powinienem dać lampe MH trochę niżej i podsypać je trochę ? Wydaje mi się ze te najstarsze się trochę wyciągają? Lampe mam teraz na wysokości 36-40 cm. warunki dzień 25-28 55-60% noc 21-23 60-80% zależy od pogody foteczki: Edytowane 23 Listopada 2020 przez Urojenie Fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 23 Listopada 2020 @Urojenie chyba nie trzeba obniżać lampy bo i tak blisko. Na początku zawsze trochę muszą się wyciągnąć. Jak w kolejnych dniach będą dalej szybować w górę to podsypiesz ziemią chociaż nie bardzo tam masz miejsce. Widzę że wszystko ok. Teraz tylko cierpliwości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 23 Listopada 2020 Widok maluchów zawsze mnie rozczulał. Gugu-gaga. Powodzonka byku! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Listopada 2020 Lampę zostaw. Jak coś to tak jak @Jamajczyk13 piszę. Podsypiesz, minimalnie możesz. Jak Ci się uda to w dzien niedługo byś mógł podbić wilgotność . Za parę dni się to przyda. Będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 23 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk siema zielony, właśnie zamówiłem dodatkowy 4l nawilżacz, będzie w czwartek- piątek wiec będę cisnąć na dwa ? z buchem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 24 Listopada 2020 Wszystkie panny już maja pierwsze listki, poza jedna która ma jeszcze kask na głowie. od dziś liczę jako 1 dzień ?? czekam na dodatkowy nawilżacz, chce podbić do 70 minimum wilgotność, temp w normie, podlewam delikatnie Lets go ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 25 Listopada 2020 Siemanko, dzien 2. nowy nawilżacz daje z 3-4 x mocniej niż tamten badziew. warunki na pewno lepsze, panienki dostają troszeczkę wody. sorry za częste upy, ale nie mam za dużo do roboty ?? btw panienki które wsadziłem na bombie koło siebie a potem przesadziłem do innej doniczki odżyły jakimś cudem, w dwóch doniczkach po drUgiej stronie w rogu w 2 wsadziłem g13 od Barney’s Farm w wypadku gdyby tamte nie przeżyły przesadzaj najwyżej czeka je szybsza smierć. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Listopada 2020 na razie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 25 Listopada 2020 @Urojenie tak to jest sadzić na "bombie". Ja zepsulem lemona. Jednak noworodki potrzebują chirurgicznej precyzji itp.. ? Jak z tym kaskiem? Pozbyła się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2020 @Urojenie spoko jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) @Jamajczyk13 siemanko, żonka już mi zabroniła chodzić do boxa na bombie ??? bekę ma za mnie straszna , a co do kasku tak pozbyla sie, na trzecim zdjęciu ten maluszek ?? Edytowane 25 Listopada 2020 przez Urojenie Eh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 @Urojenie pieknie ? do przodu teraz. Warunki bardzo przyzwoite. Gratuluję jak do tego etapu. Wrzucaj jak najczęściej, ja tam to lubię. I forum się rozwija dzięki temu ! Bo są tu zajebiści ludzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 26 Listopada 2020 dzień 3 ?? fotka walnieta z nudów , miłego weekendu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 27 Listopada 2020 Dzień 4 Jedna troszkę z tylu. Warunki w normie. weekend czas się najarać ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Listopada 2020 Oj już widzę ten gąszcz tam niedługo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) Dzień 5 Rosną dobrze, nawet maluszek się ogarnął ? podlewane sama wodą i tak pewnie jeszcze z tydzień dobry (light mix) wszystkie rośliny będą trenowane topping i LST w ten sam dzień - zobaczymy co wyjdzie ? scrog zostawię sobie na kolejną uprawę. kto znajdzie 10ta panienkę na 1 fotce ? ? Edytowane 28 Listopada 2020 przez Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach