Pan 79 Napisano 12 Listopada 2020 (edytowane) a uj obiecalem to dam 20 x crossy blue wolfa pod ktorego wpywem jestm czysty IN 20 x pan pestka mix tylko na adresy zaufane wymagania : frka jakas tam tu oczywiscie kielkowanie w PL jest nielegalne ? na olejj daje pestki ogolnie to ok 100 pestek ktos dostanie ? ale widze frki tu i na haszu ? @tester wybierze was Edytowane 12 Listopada 2020 przez Pan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2020 Fotorelka na haszu to tak jakby zaproszenie dla milicji,bo to milicyjne forum,uważałbym na tego osobnika. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 13 Listopada 2020 @elo420 sugerujesz że Pan je makowca z naczelnikiem ? ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2020 4 minuty temu, Szym napisał: @elo420 sugerujesz że Pan je makowca z naczelnikiem ? ? Sugeruje że darmowe nasionka na święta/nowy rok mogą się odbić czkawką ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 13 Listopada 2020 Ziomus, jak za granicę wysyłasz- to why not. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 13 Listopada 2020 Ja tak samo z chęcią przyjmę ? tylko za granicę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2020 polecam od siebie @Cieniu i @glodek18, na pewno nie zmarnują pestek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 13 Listopada 2020 @Pan Paczkomat na fake dane wchodzi w grę? Jeśli tak to z przyjemnością zagarnę coś dla siebie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Listopada 2020 @Groovebusters byłaś na poczcie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2020 @Bimbrownik ja nie, ale ktoś tak, nie ma jeszcze nic na poste restante, o 18 sprawdzone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2020 @mikosz Co z tego , że podasz fałszywe dane, jak musisz podać nr. telefonu na paczkomat, jak podasz swój numer to cię mają, jakby to była, jakaś policyjna ustawka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 13 Listopada 2020 @Zielone krainy Skąd wiesz czy nie mam karty sim zarejestrowanej na słupa? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2020 @mikosz Jak tak masz to nie ma problemu , a nawet, jak nie masz to wystarczy podać numer kumpla , jaki zostanie słupem , a jest godny zaufania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 Ja mam złe przeczucia co do tego pana... Ile pestek są warte wasze dane i ewentualny przypał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) @Seba691 Ja się w pełni zgadzam z tobą, gra nie warta świeczki. Lepiej kupić w sprawdzonym miejscu, najlepiej przejść się osobiście i mieć spokój. Edytowane 17 Listopada 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach