zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Stycznia 2021 Witam wszystkich. Nie zaglądam ostatnio, nie chce mi się. Bardziej już wkręcam się w pracę, której mam sporo i własny dom. Wszystko zostało już ścięte i wysuszone. Aktualnie curring. Wszystko pocięte w różnych etapach, różnych trichomach oraz inaczej wykończone pod względem podlewania. Smaki dzięki temu są zróżnicowane. Może kiedyś to głębiej opiszę, bo smak z każdym dniem jest inny. Mocno przyprawowy jak to wcześniej producent zapewniał. Końcowy wynik z 4 sztuk, oczywiście ja nie liczyłem w ślepo sampli które były cięte, oraz popcornu który w większości poleciał w masło, po prostu bez sensu to dla mnie było. Tak jak przewidywałem do 500 nie dobilem. Ostatnia panna dała najmniej, ale i tak nie było źle. wszystkiego - 455 gram. Do tego dwie kostki masła z wczoraj. Bo do tego się dopiero za to zabrałem. I tutaj w zasadzie poszedł sam popcorn i liście przytopowe. Bez łodyg i wiatraków. Chciałem typowo zrobić upierdalacza z tego. Na razie kończę przygodę bo muszę ogarniać budowę swojego domu, więc nie będę miał czasu. Może kiedyś wrócę. @Tester bardzo proszę o przeniesienie do zakończonych fotorelacji. Pozdrawiam wszystkich co mnie dopingowali i wspierali. Buch z wami. Przepraszam że nie odpisuje na wiadomości, ale na prawdę nie mam czasu. Jak pojawi się chwilą to staram się odpocząć. Ps.szym to cipa 😉 pozdrówcie go ode mnie. 1 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Stycznia 2021 (edytowane) @zielonyjamajczyk no to masło może sobie w końcu kupisz jak coś opchasz 😁 Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach