Gość Napisano 16 Grudnia 2020 W dniu 15/12/2020 o 02:43, Scatman napisał: Ja bym wymienił te światło na jakiś panel LED od LEDam. Te panele nie sa drogie a ta lampa to jakieś chińskie gówno @Scatman po co piszesz w ten sposób skoro nawet takiej lampy na żywo nie widziałeś? Cała roślina od początku do końca przeszła pod tą lampą i była ładna zbita nie wyciągnięta. Skąd te negatywne opinie? Po co pisać o czymś o czym się nie ma pojęcia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Grudnia 2020 Nie wytrzymałem i kupiłem Green Gelato 😅 Dzień 19 A ona blada jak skurwysyn, cały czas rośnie ale widać że się męczy, nie ma sensu kontynuować moim zdaniem już, zwłaszcza że to auto a dziś chill z najlepszymi ciasteczkami:) Wyroby z OG Kush'a to złoto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2020 @fxxx1337 3 maj ja teraz przyspieszy doładuj jeszcze jedna żarówkę i trochę z niej wyciągniesz. Zaraz lst możesz robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Grudnia 2020 @fxxx1337 Ciastkiem bym się poczęstował :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Grudnia 2020 Przyszło mi Green Gelato i teraz mam zagwostkę czy zaczynać to od początku czy ciągnąć to co mam teraz. Jak myslicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Grudnia 2020 @fxxx1337 Jak widzisz szansę na uratowanie tego, co masz to ciągnij tą uprawę dalej, a jak uznajesz, że sprawa jest beznadziejna to zaczynaj od nowa, bo szkoda czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Grudnia 2020 Rosnąć cały czas rośnie i się rozwija, ale jest opóźniona nw jakieś 1.5 tygodnia, więc nw czy jest sens to kontynuować. Poczekam na flo i zobaczymy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Grudnia 2020 @fxxx1337 moze potem później odbije, u mnie taka najmniejsza z reszty obrodziła pięknie. Nie spodziewane to dla mnie było. Wiadomo czas, bo taki boxik chce się w miarę szybko ogarnąć . Ale może nie poddawaj się i daj trochę jeszcze czasu !! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Grudnia 2020 @fxxx1337 Ja bym powiedział tak, że jeśli uprawiasz tą roślinę w nastawieniu na dobre plony to zaczynaj od nowa, bo z tego wątpliwe jest, że coś zadowalającego cię będzie, ale jak chodzi ci o zdobywanie doświadczenia, uczenie się na błędach, czerpanie przyjemności z uprawy i obserwacji swojej rośliny, nie zależnie od tego, jakie będą z niej zbiory to ciągnij to dalej, bo zawsze się czegoś nauczysz, a jak coś zawalisz to ci żal nie będzie, że nie wyszło. Decyzja należy do ciebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Grudnia 2020 Dobra, jednak zostawiam ją, kolor jej wrócił i już nie jest taka blada i zaczyna rosnąć normalnie z czego jestem zadowolony. Pozwoliłem sobie już na leciutkie lst 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Grudnia 2020 @fxxx1337 popraw to lst. Złap za dół i przywiąż do lewej strony Doniczki żeby przy wyjściu z ziemi bylo zagięcie tak przy dół ych listach a górę nagnij mocniej. Albo najpierw jeden kabelek na dwie strony zaczep i połóż krzaka na niego. W mojej relacji słabo to widać ale może zobaczysz o co mi chodzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Grudnia 2020 Pewnie o to Cichodzi@Seba691 Trzpień u dołu złap do boku @fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Grudnia 2020 @Seba691 @zielonyjamajczyk więcej raczej na ten moment nie zrobię, bo jeszcze dość mała jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Grudnia 2020 Dużo lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Grudnia 2020 Właśnie pojawiły się preflowery 😂 Chyba dostanę odznakę najmniejszej dziewczynki na forum xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Grudnia 2020 Nie masz szczęścia coś do tego boxa No ale trening czyni mistrza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Grudnia 2020 @Seba691 To raczej moja leniwość i nie sprawdzenie ph wody na samym początku i tak straciłem 2 tygodnie, bo się praktycznie nie ruszała przez ten czas ;D To pierwszy indoor, więc nie poddaje się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2020 @fxxx1337 Wielkich kokosów z tej uprawy miał nie będziesz, ale zdobyte doświadczenie z tej uprawy zaprocentuje w kolejnych, więc warto to ciągnąć choćby tylko po to, aby się uczyć. Ja sobie już nie wyobrażam, aby mi nic w boxie nie rosło, więc jak tylko skończę obecną swoją uprawę to zaczynam kolejną.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Grudnia 2020 może 1g będzie XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Grudnia 2020 @fxxx1337 wpadniesz do mnie, dam Ci coś na zapas 😉 A gier to giet. Kiedyś giet na 5 starczył i każdy najarany. Przypomnij sobie takie czasy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach