wesolybudda 60 Napisano 18 Stycznia 2021 @Przemol8521 kojarzysz ile mialy cm? Bo mój mimo że młodszy to mam wrażenie że coś niski. Rzucę fotkę to ocen jak to wyglądalo dla porównania 😉 fota z przed tygodnia Aha no i widziałem że nie oszczędzałeś icb i fryzjer byl zrobiony elegancko 😉 nie wiem czy nie wygolic ich bardziej. Ciekaw że masz porównanie z gorilla glue. Też mam w swoim secie i zobaczymy jak to wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Stycznia 2021 Bubble Gum hmm, czekam, do tego sezon! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 19 Stycznia 2021 @wesolybudda jest spoko ja goliłem tak żeby odkrywać dolne topy liscie które malo lub nic nie zasłaniały zostawiałem ale 1 fryzjer dosyć późno robilem musisz obczaić fotoleracje moją. @WielebnyMerry pamiętaj ze jest dwóch producentów tych pestek jedne są do dupy drugie nie ja zobacze co i jak ale myślę jeszcze nad green gelato auto od rqs kumpel mial porównanie z BubbleGum i mówi że duzo lepsze palenie i mocniejsze 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Ymmm, pysznie, paliłem kiedyś Holendra bubblegum ojojoj, powtórzył bym to jeszcze raz. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez WielebnyMerry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach