Jamajczyk13 106 Napisano 25 Listopada 2020 @Seba691 pokazuje wilgoć, temperaturę i odległość od lampy. Czego chcieć więcej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2020 @Jamajczyk13 to z odległością to dobre. Miałem taki sam z chin i ma rozstrzał od rzeczywistej temperatury i wilgotności co do temp to jakieś 2 ° w górę lub dół a wilgotność może się różnić od prawidłowej o kilkanaście % sprawdzałem z dobra stacja meteo trzymając obok siebie. Ogólnie nada się ale nie jest dokładny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 26 Listopada 2020 @Jamajczyk13 Elegancko to wygląda, napewno będzie spoko wynik na koniec i dobre palonko??? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 26 Listopada 2020 @Seba691 trochę muszę go obronić, bo temperaturę sprawdzałem termometrem laserowym i była taka sama. Wilgotność też była zbliżona, kiedy porównywałem z wynikiem z osuszacza. Ale coś będę i tak chciał lepszego na następny raz ✌?? @Mieszko1 szkoda że chyba nie w tym roku popalę ?ale może candy Kush zaskoczy bo to odmiana expresowa ? @Seba691 jak masz coś dobrego do polecenia to wrzuć linka. ✌? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @Jamajczyk13 widziałem relacje z usa i super cropping goście robią czasem w połowie Flo jak trzeba wyrównać szczyty. Tylko z rozwagą. Lekko zgniatać łodygę, trochę pokręcić żeby zrobiła się wiodka w tym miejscu i zgiąć, a nie złamać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 26 Listopada 2020 @Bimbrownik właśnie zrobiłem wczoraj super cropping na jednym szczycie. Niedawno patrzyłem i powoli powstaje. Pod wieczór wrzucę fotkę.. Tak myślę, że jak nawet top będzie mniejszy to chyba lepiej niż by go lampa miała wysuszyć ?.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2020 @Jamajczyk13 o stacje meteo Ci chodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 26 Listopada 2020 Elo Growerzy ?? Niespodziewany UP... Zrobiłem super cropping na kilku szczytach.. Wydaje się że będzie dobrze. Kilka fotek z tej operacji ?? to ze wczoraj i dzisiaj Tak wygląda całość teraz.. Candy Kush poszedł na dół, bo stał na podkładce od mikrofali ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 9 Grudnia 2020 Elo Growerzy 🤙🏻 Równo 3 tydzień od pierwszego włoska.. Super croppin sprawdził się i wydaje się że będą przez to lepiej doświetlone szczyty ✌🏻 Poza tym wszystko w normie jak było.. Aby mała przygoda z azotem na 2 roślinach ale już jest ok jak widać 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2020 Dobrze lecą , są piękne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 9 Grudnia 2020 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 9 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 Pięknie, na prawdę pięknie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Grudnia 2020 Goryle lubią się tak okrywać szronem 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 Elo Growerzy 🤙🏻 Właśnie mija 4 tydzień kwitnienia. Wszystko pod kontrolą i oby tak dalej 🙏🏻 Jeszcze mała singiel-sesja 😅 Zarzuciłem między szczyty, małe rusztowanie z drutu, bo trzeba było kilka wesprzeć a inne porozstawiać aby inne miały więcej światła.. To tylko tyle i aż tyle narazie... 😉 Peace✌🏻 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 16 Grudnia 2020 Piękny las ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Grudnia 2020 dobre kwiaty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 16 Grudnia 2020 Patrze na to i robię się głodny 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 Oj Byku... co tu dużo pierdolić i owijać w bawełnę. Zajebiście, oby tak dalej. Widzę chyba jakie nowe pestki będą, bo niektóre liście tak kozacko wyglądają że chce to u siebie. Niech puchnie, niech obrodzi , niech zamiecie umysł 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 16 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk nie chce dzielić skóry na niedźwiedziu ale liczę na pełne słoiki. Ciekawe ile u Ciebie wyjdzie Total.. Poprzeczka wysoka.. A led od Marsa jak widać wydajny. No i tapsy od rqs naprawdę robią robotę plus regulują pH 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 a ja to nie mam pojęcia ile wyjdzie. Teraz to już zupełnie. A co do tego Marsa to racja, jak za te pieniądze zajebisty produkt. Taki domowy indoor na tej lampie w zupełności mnie satysfakcjonuje . Nie zapominając że pierwsze 15 dni leciały na dyskotece z hpsa. Nie ważne już nawet ile, ważne że doszło bez większych przeszkód. Mnie to i średnia po 50 z krzaka satysfakcjonuje 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach