Tester 1,407 Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Niektóre odmiany bardziej nadają się na indoor a niektóre mniej, zadaj pytanie o konkretną odmianę Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 29 Czerwca 2019 Witam co byście polecili na indoor chodzi mi o to żeby była mocna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 29 Czerwca 2019 ja Polecam White Widow dla mnie kozak odmiana mocna wbija w fotel 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 8 Sierpnia 2019 Ja szukam indoor. Glowne aspekty to szybko do kosy i niska 50 lub 60cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 8 Sierpnia 2019 @jinu jak chcesz niską to dajesz krótki veg i trenujesz rośline np lst 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 9 Września 2020 wybieram się jutro/pojutrze do stacjonarnego sklepiku z pestkami. chciałbym do średniego/małego boxa (40/60) jakąś (oczywiście najmocniejszą i najlepszą) pestkę do czegoś w rodzaju SCROG'a. dużo lst i toppingu. długi veg. co byście polecali, bo w sklepie, to jestem zielony! ziemia, doniczka docelowa jakieś 10-15 l. o co mam pytać tych przemondrzałków ze sklepu?! nie pytam o ziemię , tylko o nasionka. w średniej cenie. nie wysokie mają być, ale... dzięki z góry za każdą sensowną podpowiedź! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 9 Września 2020 Najmocniejsza, najlepsza i w średniej cenie.... Gdyby się tak dało wszystko w życiu najlepsze po taniości kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Września 2020 Ja mam dobre doswiadczenie z criticalami, a jak chcesz mocniejsze, to jakieś gelato-ja mam w namiocie cookie gelato od rqs i musze powiedzieć, że criticale są łatwiejsze w uprawie-idą równo i lepiej reagują na trening i jakieś zmiany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bila 0 Napisano 13 Grudnia 2020 witam. kupiłem groowboxa. nigdy jeszcze nie uprawiałem w nim nic więc proszę o radę dla pierwszej odmiany łatwej i dla żółtodzioba 😊 co wybrać żeby mi jakiś plon dało? teraz tak to wygląda jak na foto... masakra...chodzi mi o odmianę bardzo łatwą w uprawie i ewentualne wskazówki odnośnie gleby/uprawy. mam trypack biobizz. dziękuję z góry za podpowiedzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Grudnia 2020 Pytanie do ekspertów. Czy zapodanie sezonówki z automatem w jednym boxie to dobry pomysł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Grudnia 2020 @Aron Ekspertem nie jestem, ale nie wydaje mi się to dobrym pomysłem, bo automat dojdzie znacznie szybciej niż sezon. No chyba, że ktoś zrobiłby sezonowi bardzo krótkiego vega, ale to chyba nie ma większego sensu, bo sezona raczej po to się właśnie bierze, aby go trochę na vegu potrzymać i w tym czasie potrenować na różne sposoby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Grudnia 2020 (edytowane) można by było, jak automat by zaczął kwitnąć to przełączyć na 12/12 i kwitł by automat i sezonówka Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Grudnia 2020 @Szym Jasne da się, ale to znacząco skróci vega sezonowi, a skoro sezon ma zakwitnąć wtedy kiedy automat, czyli bardzo szybko, to po co iść w sezon, a nie w same automaty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Grudnia 2020 @Zielone krainy auto zakwitnie po 3-4 tygodniach więc weg dla sezona był by w sam raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Grudnia 2020 (edytowane) @Szym Czytałem o automatach, że niektóre już po 2 tygodniach zaczynają wchodzić w fazę kwitnienia. Oczywiście można skrócić vega sezonowi, aby dopasować go do automatu, ale zastanawiałem się jedynie nad sensem takiego rozwiązania. Bardziej sensowne wydawało mi się danie samych automatów, jak ktoś nie chce bawić się w treningi typu Fim czy Topping, a chce jak najszybciej doczekać się zbiorów. Natomiast jak kogoś czas nie goni i chce pobawić się w różne treningi i w tym celu dłużej potrzymać rośliny na vegu to wtedy warto iść w sezony, ale oczywiście każdy może mieć swoje podejście do tematu i zrobić, jak zechce. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Grudnia 2020 @Zielone krainy może Aron lubi eksperymenty ..... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Szym napisał: można by było, jak automat by zaczął kwitnąć to przełączyć na 12/12 i kwitł by automat i sezonówka Ale czy przy fazie 12/12 automatowi nie pogorszy się jakość kwiatów/ ilość THC? 1 godzinę temu, Zielone krainy napisał: @Szym Jasne da się, ale to znacząco skróci vega sezonowi, a skoro sezon ma zakwitnąć wtedy kiedy automat, czyli bardzo szybko, to po co iść w sezon, a nie w same automaty? Bo jeden sezon ma geny, których nie mogę znaleźć w auto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Grudnia 2020 @Aron jakiejś znaczącej różnicy nie powinno być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Grudnia 2020 @Aron No ok to wiele wyjaśnia. W takim wypadku, jak skrócisz vega sezonowi, by mniej więcej zakwitnął wtedy kiedy automat to nie powinno być problemów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach