Szym 342 Posted January 13 @WielebnyMerry jeszcze mleczaki, bursztynu nie dostrzegam Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 74 Posted January 13 @Szym lepsze jest to że będę kosil na raty bo nie dochodzą równo. A orientacyjnie +/- ile im może zostać do kosy? Zostało mi jeszcze 3 posłania pk 13/14 później już sama woda mimo ile by nie zostało. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 342 Posted January 13 25 minut temu, WielebnyMerry napisał: A orientacyjnie +/- ile im może zostać do kosy? a ile kwitną? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 74 Posted January 13 (edited) Z uwagi że to mix mogą kwitnąć od 8 do 10 tygodni geny 50/50 ind/sat obecnie leci im 10 tydzień chyba od przełączania a kwitnąć zaczęły 2 tygodnie po przełączaniu Edited January 13 by WielebnyMerry Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 342 Posted January 13 @WielebnyMerry to trzymaj jeszcze Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 74 Posted January 13 @Szym wczoraj wziolem próbka z leżącej, bez rewelacji Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 74 Posted Friday at 01:34 PM Mam takie pytanie, jest sens i szansa na klona na tym etapie, ponieważ zbliżamy się mu końcowi trzeba szykować się na kolejnego FR. Tym razem bym wziął klony od fioletowego a pestki bym zostawił na marzec. Chciałem uzyskać 4 klony zrobić im kurtki weg no 4 tygodnie i wybrać 2 i zrobić im TP. Wyjdzie coś z takiego planu czy startować z pestek? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites