Szym 341 Posted Wednesday at 11:18 AM @WielebnyMerry jeszcze mleczaki, bursztynu nie dostrzegam Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 73 Posted Wednesday at 02:16 PM @Szym lepsze jest to że będę kosil na raty bo nie dochodzą równo. A orientacyjnie +/- ile im może zostać do kosy? Zostało mi jeszcze 3 posłania pk 13/14 później już sama woda mimo ile by nie zostało. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 341 Posted Wednesday at 02:41 PM 25 minut temu, WielebnyMerry napisał: A orientacyjnie +/- ile im może zostać do kosy? a ile kwitną? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 73 Posted Wednesday at 05:35 PM (edited) Z uwagi że to mix mogą kwitnąć od 8 do 10 tygodni geny 50/50 ind/sat obecnie leci im 10 tydzień chyba od przełączania a kwitnąć zaczęły 2 tygodnie po przełączaniu Edited Wednesday at 05:35 PM by WielebnyMerry Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 341 Posted Wednesday at 06:16 PM @WielebnyMerry to trzymaj jeszcze Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 73 Posted Wednesday at 08:30 PM @Szym wczoraj wziolem próbka z leżącej, bez rewelacji Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 73 Posted yesterday at 01:34 PM Mam takie pytanie, jest sens i szansa na klona na tym etapie, ponieważ zbliżamy się mu końcowi trzeba szykować się na kolejnego FR. Tym razem bym wziął klony od fioletowego a pestki bym zostawił na marzec. Chciałem uzyskać 4 klony zrobić im kurtki weg no 4 tygodnie i wybrać 2 i zrobić im TP. Wyjdzie coś z takiego planu czy startować z pestek? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites