Mieszko1 88 Napisano 10 Listopada 2020 Mały update. Chyba jest lekka poprawa chociaż po zdjęciach może tego nie widać. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 16 Listopada 2020 63 dni chwały ?? Hulkberry dochodzi, northern cos tam rośnie, liście się poprawiły od lania pożywki z niższym ph (lałem po 4.5ph?) mimo to woda w podstawce ciągle podchodzi po 7.0 mimo takiej kwaśne pożywki. Ktoś pisał że pod koniec kwitnienia tempo wzrostu roślin się wyrówna ale chyba nie w tym przypadku bo różnica między kwiatami Hulka a northerna to na moje oko kilka tygodni ? na szczęście mam 2 boxa do suszenia. Ostatnio się pokusiłem i urwałem małego topka z Hulka, 2 dni suszyłem, później w piekarnik na 50 stopni na 20 min. Skręciłem małego blanta i Najarałem się ostro a palę codziennie , chociaż faza nie była ciezka tylko taka pobudzająca? dużo nie będzie ale jestem pozytywnie nastawiony co do jakości ? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Listopada 2020 @Mieszko1 mam podobny Problem Caly czas leje po regulacjiph- 5,5 do 6.2 Na Tym teście tez to samo mi wychodziło zbiło trochę ale nie na wszystkich widocznie nazistowska woda ma takie działanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 16 Listopada 2020 @Tomaszszym a jakich nawozów używasz? I jaka ziemia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Listopada 2020 @Mieszko1 ziemia zwykła chyba z jawola start canna vega rhizotonic canazym kwitnienie flores boost i pk 13/14 ziemia hujowa od początku problem z ziemiomorkami jedno gelato to normalnie zrujnowaly @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 18 Listopada 2020 Siemka? Kupiłem ostatnio mały mikroskop i postanowiłem zajrzeć do Hulka, zrobiłem kilka zdjęć, mam nadzieję że w przybliżeniu uda się wam coś zobaczyć? napiscie co o tym sądzicie, ile mniej więcej do ścinki ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Listopada 2020 mleczaki jeszcze, bursztyna nie dostrzegam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 18 Listopada 2020 @Szym czyli jeszcze trochę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Listopada 2020 @Mieszko1 zależy, jak lubisz trichomy w takim stadium i topy są duże to można ciąć jak wolisz bursztyny i większe mózgowe działanie to trzymaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 18 Listopada 2020 No i ładne topy wyszły.. Ścinaj za tydzień i pakuj następne, bogatszy o doświadczenie ✌?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Listopada 2020 Zajebiście @Mieszko1 gratulacje . Jeszcze chwilka i będzie palone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2020 Szkoda ze mój Hulk był jak weteran po wojnie. Na prawdę fajne palonko będziesz zadowolony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 19 Listopada 2020 @Jamajczyk13 @zielonyjamajczyk @Seba691 dzięki wielkie, już się nie mogę doczekac ścinki, chociaż za dużo tam nie będzie. Ile byście obstawiali suchego z tych 4 badyli i popcornu poniżej? ?? na northerna jeszcze trochę trzeba będzie poczekać ale będzie napewno więcej jak Hulka? najważniejsze że wkoncu swoje i bez żadnego syfu a o to mi głównie chodziło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Mieszko1 20-30 gietów . Następnym razem będzie 80 ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 19 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk z 2 krzaków mówisz ??? Bo z samego Hulka seba miał 6g to ja u siebie obstawiam 5??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Mieszko1 Niedługo sam zobaczysz ? ? Masz doświadczenie a to jest bezcenne ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 @Mieszko1 z popkornu rób masło nie ma co się bawić w trymowanie chyba że masz za dużo czasu ? Na pewno będzie dużo więcej jak u mnie. U mnie raz ze roślina chorowała (przędziorki) dwa że podczas urlopu kolega przesuszył, trzy że to było w pc boxie a cztery po tygodniu płukania w wodzie objetosc spadła drastycznie. Obstawiam 40g z 2 krzaków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 19 Listopada 2020 @Seba691 po 20 z krzaka na pierwszy raz by mi wystarczyło, byłbym zadowolony ? masełko napewno zrobie żeby ciastka były na święta bo w tym roku chyba utkne za granicą i smutno strasznie bedzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Mieszko1 Będziemy z Tobą na forum. Nie przejmuj się ? Zjaramy się i będziemy na czacie wariować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 19 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk a będzie wspólne kolędowanie? ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach