WielebnyMerry 382 Napisano 30 Sierpnia 2020 @Seba691 widocznie zdjęcia tak robione że tego drugiego nie było widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry skupiam się na roślinie robiąc zdjęcia a nie na oświetleniu ? ale od początku są 2 ledy i jedna żarówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 30 Sierpnia 2020 Ok,Ok tylko mówię bo wcześniej myślałem żeś wykręcić lecą jednego i dał świetlówek, a Ty dolożyłeś 2+1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Września 2020 Dzień 30. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 1 Września 2020 Ślicznie to wygląda, przypomnij od ziarenka do zbioru ile czasu według producenta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2020 Zmuszony jestem że względu na urlop do przeniesienia krzaka do boxa gdzie jest 12/12 światło zobaczymy co z tego wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 4 Września 2020 No normalnie powinno kwitnąć, różnicy raczej nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 4 Września 2020 @WielebnyMerrySkoro nie będzie różnicy to po co automatom świecić po 20 godzin ? Skoro są fotoobojetne to chyba po to żeby fotosynteza była jak najdłuższa w czasie doby .Optimum to ponoć 18/6 .Na 12/12 możliwe że będą troszkę mniejsze zbiory . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2020 Myślę że na pewno będą mniejsze ale nie mam wyjścia, kolega będzie podlewał ale w razie braku miejsca w pc boxie wolę żeby przy roślinie nie majstrował bo może się to źle skończyć. Zobaczymy za dwa tygodnie co z niej będzie. Ale ogólnie jestem i tak zadowolony bo będzie co palić dzisiaj była kosą 2 roślin, też są na fotorelacji tylko mam nadzieję że na wiór nie wyschną a jak wyschną to będę kombinował żeby im dać wilgotność, może do wody wrzucę na tydzień i znowu wysuszę no ale okaże się wszystko za dwa tygodnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Września 2020 Nie mocz suszonych. Dwa tygodnie to nie dramat. Około 10 dni standardowo. Sam nie raz suszylem po dwa tygodnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Września 2020 Dwa tygodnie pod nadzorem przyjaciela i z rośliny chyba nic nie będzie lal wodę co 3 dni co zdecydowanie było za mało i prawie wszystkie liście uschły spróbuję co kolwiek wy ratować ale myślę że krzak pójdzie do kosza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 19 Września 2020 @Seba691 Zwariowales ? Ty jesteś bez wad ? Taki fajny krzaczek a ty go chcesz życia pozbawic ,zadbaj o niego wsadź spowrotem do pc box jeszcze popuchnie:) Na tym stadium najważniejsze są topy nie liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Września 2020 @Seba691 odetnij usunięte i aplikuj nawóz na kwitnienia, badź twardy. Miło że wrociles @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Września 2020 ja bym zostawił liście i dał trochę azotu jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września 2020 Nie dość, że przesuszona roślina to jeszcze wróciła do pc boxa gdzie ma ciasno ale jakoś się jeszcze mieści. Jak by tego wszystkiego było mało to roślinę zaatakowały przędziorki. Wczoraj wieczorem był oprysk woda z czosnkiem i przed chwilą czynność powtórzyłem, wydaje się ich mniej ale nadal żyją dzisiaj na wieczór spryskam jeszcze raz, może to coś da. Ogólnie jak patrzę jak ten krzaczek ładnie rósł a jaki karakan z niego został to aż mi się przykro robi, ale walczę do końca może coś z niego jeszcze wyratuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Września 2020 @Seba691 zobacz jakie ja mam karły ale liczy się zadowolenie że swojego palenia. Mój WW był faworytem a jest mniejszy od WR tego co stał w miejscu 2 miechy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września 2020 @WielebnyMerry zadowolony będę jak przeżyje a jak padnie no to trudno ale chciałem spróbować tej odmiany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Września 2020 @Seba691 widać było od razu że warta uwagi, w sumie to już na samym początku było widać to. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września 2020 3 razy już psiukalem roślinę czosnkiem i jeszcze łazi trochę robaczków rano kolejny raz popsiukam @WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Września 2020 Seba dawaj dawaj jak nie to może oprysk czymś kwaśnym, cytryna?! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach