Gość Napisano 12 Października 2020 @Daw91 pięknie!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Października 2020 Ale to było gotowe na zbiory? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Października 2020 @Daw91 masz tam przewiew? Jak nie to piernikiem goń do sklepu po wiatrak bo botrytis pierdolony się rzuci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 15 Października 2020 @Farmerka lekko bursztyn sie pokazal,mi to wystarczylo ,w tej czesci USA gdzie mieszkam juz pogoda do dupy takze juz I tak mialem scinac ,a ziolo mocno kopie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Października 2020 @Daw91 w USA budują wieżowce czy skapitulowali ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 17 Października 2020 @Szym nie mam pojecia Taki wynik suchy towar ,czas na curing.pozdro;) 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Października 2020 Ładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Października 2020 Przekozacko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 20 Października 2020 fajny wynik, graty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 20 Października 2020 Dzieki panowie ,duzo serca w to wlozylem na drugi rok z 30 auto sadze I 3 sezonowki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 27 Października 2020 @Daw91 Elo, na przyszły rok też mam zamiar zadzic pod foliakiem więc napisz mi proszę czy miałeś w nim jeszcze jakieś warzywa? I jak z zapachem na zewnątrz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Października 2020 @Kondziu zioło jak zioło - będzie capić, a najbardziej w trakcie kwitnięcia. Myślę że z ok 8-10m wyczujesz krzaka ale nie jest to jakiś mega mocny zapach ale wyczuwalny jak najbardziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 28 Października 2020 12 godzin temu, mirecki napisał: @Kondziu zioło jak zioło - będzie capić, a najbardziej w trakcie kwitnięcia. Myślę że z ok 8-10m wyczujesz krzaka ale nie jest to jakiś mega mocny zapach ale wyczuwalny jak najbardziej Właśnie zastanawiam się czy w przypadku posadzenia pod foliakiem pomidorów i jeszcze może lawendy ten zapach zostanie zneutralizowany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Października 2020 ? LAWENDY ? Chyba jak zasiejesz hektar, a w środku zrobisz spota :) kolego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Października 2020 @Kondziu lawenda fajny pomysł ale mj sobie z nią poradzi i lawenda daje zapach w tedy gdy mery jest na początku kwitnięcia i nie jest aż tak strasznie intensywna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 27 Listopada 2020 Ja miałem pod folią i czuć było w środku i tak metr od foli ze strony zamkniętych drzwi. Ze strony otwartych drzwi że dwa metry miałem warzywa w folii pomidory i papryki i efekt był taki że trawka pachniała pomidorami Hahaha pamiętam jak wbiłem na melanż w akademiku do ziomków i wyciągam wora (jakieś 40g) a wszyscy najpierw ucieszeni potem powąchali i mówią że gówno jakieś bo nie pachnie skunem i że podejrzane bo skąd bym miał tyle palenia dobrego. Ja do nich mówię że nie przyszedłem sprzedawać i że jak komuś coś nie pasuje to niech wypierdalaj i nie pali i nie męczy mi buły na imprezie bo przyjechałem się wyluzować a jak ktoś ma ochotę zapalić to niech zamknie ryja i skupi się na braniu machów. Po pierwszych jointach wszyscy przychodzili i mówili "ej ziomuś odsprzedaj tego kozaka" hahahaa a ja do nich przecież to gówno! Sieja jakaś, majeranek co nie klepie i tak jak mówiłem nie przyjechałem sprzedawać Taka Polaczki jaracze zawsze wiedzą wszystko najlepiej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lutego 2021 (edytowane) @EneDue Moje jebały sianem, dałem na spróbowanie ziomkowi, który wali od 3 lat po 5 gram dziennie i nigdy go tak nie klepło xD Edytowane 4 Lutego 2021 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach