Lasir 644 Napisano 6 Sierpnia 2022 Wiem, że jeszcze niewiele się dzieje, ale tak naprawde dzieje się sporo ;) Jestem nią zafascynowany.Rozpoczął się drugi tydzień flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bosskiroman420 45 Napisano 24 Sierpnia 2022 ROYAL DWARF AUTO RQS 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 29 Sierpnia 2022 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 31 Sierpnia 2022 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 7 Września 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss World 12 Napisano 23 Listopada 2022 MFC auto 🌸 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 5 Stycznia 2023 Trochę organicznego lukru zaprezentuje na przytopowych💨 a flo się rozkręca dopiero 😎 Black Princess - Gnomes Garden @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Stycznia 2023 Sypie nadal 😎😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Lutego 2023 Jedna paczka, 3 pestki i w sumie 3 różne fenotypy, ale nie narzekam, ciekawie się to pali 😎 ostatnie 2tyg leci zimna woda 💨 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 18 Lutego 2023 Critical x Ogre Fast 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 1 Października 2023 Planty w ziemii z poprzedniego razu kompostowanej z wszystkim co mi wpadło organicznego do ręki akurat.Rośliny rosną już ponad dwa miesiące a nawóz lałem trzy razy i to po pół dawki. Zdrowe i zapowiada się niezły bankiet w dzień kosy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Października 2023 @Lasir ładne, nie myślałes nad fryzjerem jakims ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 1 Października 2023 Ze zgolonych liści już z 50 ciastek zrobiłem 🙂Tym razem chcę zobaczyć jak im pójdzie bardziej zarośniętym.Ogole jeszcze troche ale mniej niż zwykle. Dodam, że na zdjęciu jest 7 roślin. @vego1989 Trafem akurat ciastka piekę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 14 Października 2023 @Info Za mój mały sukces uznaję tutaj ziemię którą sam sobie przygotowałem.Rośliny widać na jakim etapie a nawoziłem trzy razy jak do twj pory.Od dziś zwiększam częstotliwość karmienia bo jak widać chyba zjadły co w ziemii miały i wychodzi jesień 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Info 1 Napisano 15 Października 2023 Dzięki za fotki kasie czekam na dalszy rozwój twoich kwiatków wrzucaj fotki co jakiś czas chętnie sprawdzę ładne ale liście trochę zółkną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Października 2023 @Lasir głodne głodne 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 26 Października 2023 @vego1989 @Info Głodzę je troche czasami bo w ziemię dużo włożyłem ale widocznie wejdzie więcej.Uczę się wogóle zrozumieć te dziwne stworzenia cały czas. Białej wdowie wystarczyło 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 26 Października 2023 Dobre szyszunie🤤👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Października 2023 @Lasir te z tyłu to chyba głodne Ziom są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Października 2023 Og sherbet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach