Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Dom gnij @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 3 Sierpnia 2020 Tak jak @Szym , bym zrobił, coś trzeba zaryzykować albo 2 rośliny poswiecisz albo 2 będziesz miał z zadawalajacym wynikiem, myślę że spokojnie mały szok im się na da, geny mają dobre więc większy stres im nie będzie straszny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Pojawiło się dzisiaj , przenawożenie? Ostatni raz podlewany w niedzielę nawozami o pH 7.0 EC 2.0 ( moja wodą z kranu ma wysokie EC 0.9 ) run-off EC 5.0 pH 5.86 . Jak reagować ? Flushem od razu ? Ps. To ta sama roślina co ostatnio ? Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Dom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) @Dom może być lekkie przenawożenie, flusha można ale nie ma tragedi jakiejś, lej może wodą na razie Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Szym 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Sierpnia 2020 Kolejny raz dostała po dupie, a nie każda panna to lubi ? już ją zostaw w spokoju ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 5 Sierpnia 2020 Update. Dziś mija 5 tyg od przełączenia na 12/12 , ogólnie mogły by być już trochę większe , no ale niestety nie są to odmiany najszybciej kwitnące, producent podaje 9-10 tyg dla większości @Farmerka Co racja to racja , mam nadzieję że tym razem nie strzeli focha i obejdzie się bez kropek na lisciach 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2020 @Dom jak tam się dzieje u Ciebie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 15 Sierpnia 2020 @Groovebusters sorry że dopiero teraz ale przyznaje się bez bicia w zeszły weekend poniosła mnie trochę fantazja i poleciałem bardziej niż to było konieczne, przez co ostatni tydzień mam wyjęty z życiorysu. Przez ten czas zaniedbałem trochę swoje rośliny i fotorelacje. Mimo wszystko nie wygląda to chyba tak źle, minęło już 6 i pół tygodnia od przełączenia na flo, niedługo wrzucę jakieś lepsze zdjęcia. 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2020 @Dom piękny las @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) GELATO DREAM CHOCOLATE HAZE FUTURE#1 Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Dom 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Znów to zrobiłem , nie mogłem się powstrzymać ? Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Dom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Sierpnia 2020 @Dom ładnie pomachał do nas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Sierpnia 2020 Testowałem już future #1 @Dom ? Serio czuć te stężenie THC? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 16 Sierpnia 2020 @EneDue jeszcze nie ale właśnie odciąłem 1 małego topka na próbę, chociaż wydaje mi się że na tym etapie jeszcze za wcześnie żeby można było to odczuć, no ale zobaczymy. Znacie może jakiś sprawdzony sposób na w miare szybkie wysuszenie topa , tak by drastycznie nie spadła przy tym jego moc i jakosc ? Piekarnik czy mikrofala odpada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Sierpnia 2020 Moc nie spadnie znacząco za to smak straci wiele. Suszarka do grzybów Patelnia na małych obrotach 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 18 Sierpnia 2020 Potrafi ktoś wywróżyć na podstawie takiego zdjęcia ile mniej więcej zostało tygodni do końca ? Future#1 Za 5 tyg lecę do Polski i muszę się wyrobić Link do zdjęcia w lepszej jakości https://ibb.co/tX7Xmq7 Kolejne zdjęcie , tym razem Chocolate Haze https://ibb.co/ckTyBmB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 18 Sierpnia 2020 5 tyg. Moja ma 9 i nadal mleko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 18 Sierpnia 2020 Wow no to nieźle , wychodzi na to że będę kosił krzaki w przeddzień wylotu ? perfect timing ? dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Sierpnia 2020 @Dom zetnij tak żebyś wysuszył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Sierpnia 2020 @Dom ja zupełnie rozumiem czemu nie mogłeś się powstrzymać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach