Mr.Squn 61 Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, To znowu ja ;] Wnuczek znów dał mi parę nasion pomidorów, rzadkie rasy Auto White Widow XXL x2 , Auto Critical +2.0 x2 oraz sezonowe LSD za gramanicy. Growbox typ namiot : 80x80x160 z dwoma wentylatorami mieszającymi,4kominy i 3 uchylane wentylację dolne zabezpieczone siatka wyjściowe dla powietrza. Oswietlenie: Loading.. Siedzą w zwykłej ziemi z nawilżaczem z dodatkiem kompostu. 12.06.2020 - Czas Start. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Mr.Squn 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 12 Czerwca 2020 Cytat Wnuczek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 13 Czerwca 2020 Będę obserwował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 13 Czerwca 2020 Kto oglądał poprzednia relacje, ten wie, że był zamiar postawienia łącznie 550w paneli solarnych. Solary już są, ale zabrakło czasu i chęci do dokończenia projektu. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Żeby zaoszczędzić sobie biegania i podlewania 2 razy dziennie to wjechało automatyczne podlewanie. Podlewa na ten czas mniej więcej 250-300 ml wody pod korzeń co 3h. Na ten czas wystarczy w zupełności. Jak najbardziej zachęcam do oglądania relacji ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 @Mr.Squn widziałem ostatnio, pozdro dla wnuka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 13 Czerwca 2020 A dziękuję @Bimbrownik hah ;> Co ja bym bez niego zrobił.. ^^ ? ====<~~~ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 Ten wnuk to jakiś slang? Serio pytam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 13 Czerwca 2020 Zwyczajny sarkazm kolego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 A szkoda, bo już myślałem że na forum są ludzie w "poczciwym wieku". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 @Aron bo są ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2020 Ciekawią mnie te panele, trzymam kciuki i zasiadam na widowni. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 @Groovebusters mnie też ale bardziej mnie ciekawiły taśmy LED do roślin. Nie mam pojęcia jak i czy to w ogóle działa. Każdy by chciał mieć mniej Wat ale pewne rzeczy ciężko przeskoczyć. 200W na m2 jest osiągalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2020 @Bimbrownik właśnie. Na alledrogo widziałam takie taśmy z zasilaczem. Bodajże polski producent, Zeed ma takie w ofercie. Jak z tego zrobić pożytek to ja nie mam pojęcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Czerwca 2020 Będę zaglądał i trzymał kciuki, zwłaszcza że WW masz w namiocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 9 godzin temu, Bimbrownik napisał: @Aron bo są ? A ile ma Pan lat? Że tak spytam z ciekawości... ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 13 Czerwca 2020 @Bimbrownik @Groovebusters te taśmy led to się chyba średnio nadają. Chyba, że patrzę nie na te co trzeba ? @Obcyk19 dzięki! Może wszystko wypali ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Czerwca 2020 Kiedysz widziałem że typ miał normalnie panel powieszony a na scianach boxa te tamy LED przyklejone i tłumaczył że doświetlają mu dolne odrosty i że mniej popkornu a więcej topów jest. Ale potem już z nim nie gadałem więc nie wiem czy faktycznie daje to efekt. Dodam że taśma jedna pod drugą w odległości 3 cm od siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 25 Czerwca 2020 Tak to wygląda na ten czas ? Jedna ma późny start, nie chciała wybić się z ziemi. Mam nadzieję, że przetrwa. Łodyga zielona, korzeń śnieżynka,więc mam ciche nadzieję, że da radę.. Musi sporo nadgonić patrząc na jej siostrę ;] 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Czerwca 2020 Ile już mają 2 tygodnie od wyjścia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 27 Czerwca 2020 @WielebnyMerry Tak, dokładnie za 2 dni mija 2 tygodnie od wyjścia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach