fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 W Polszy mieszkasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 @fxxx1337 sprzedawanie na sztuki w woreczkach strunowych, odbiór osobisty przy wcześniejszym umówieniu się... Takie chałupnictwo trochę niż poważny sklep. Nie osądzam tylko tak sobie myślę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 chciałbym pomóc wszystkim i dlatego ostrzegam przed kupnem w Polskich sklepach. Wybaczcie ale na razie nie mogę podać nazwy sklepu by nie narażać się jeszcze na bezpodstawne oskarżenie . @fxxx1337 Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 Ile miałeś krzaków? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 9 Czerwca 2020 Jeden typ mi opowiadał, że policja u niego była bo miał "dziwne źródło światła" (czytaj: growbox). Ale miał papryki... Wydajesz kasę na filtr, neutralizatory a tu sklep puszcza plamę. Thc-thc bezpieczny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 @Aron żaden sklep nie będzie bezpieczny jeśli musisz podać adres lub nr tel/e-mail. Wszystko w rękach obcej osoby, która to wysyła. Najlepiej jak masz możliwość z zagranicy zamówić albo najlepiej samemu pojechać. Wsiadasz na Moto czy do auta i masz fajną wycieczkę i zakupy na rok. Na hasło wypad 300-500km na Moto jestem pierwszy w kolejce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) @Bimbrownik Pytałem się jednego typka z forum, czy mam podawać swoje dane, to powiedział że tak bo jak niby inaczej. Tak mi się nasunęło namyśl: możesz zdefraudować 70 mln zł - jeszcze cię będą bronili. Możesz robić malwersacje na setki mln złotych - będą odwracali kota ogonem, że dzielnie walczysz z pandemią. Można nie być pedofilem, chyba że jesteś kościelnym. To cię będą jeszcze kryli. Ale paru krzaków dla siebie mieć nie możesz. Nowoczesny kraj w środku Europy. Tylko mnie coś się tu nie zgadza? Edit. Obejrzeć obowiązkowo: Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Aron 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 @fxxx1337 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 w domu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 @fxxx1337 tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 2 minuty temu, Aron napisał: Nowoczesny kraj w środku Europy Nie wiem o którym kraju mowa. Nasiona w chłodzie i ciemności spokojnie można trzymać 2lata, czasem dłużej. Jak tylko dla siebie czy znajomych to ile Ci trzeba rocznie? 5?10?15? Zamówić od producenta bezpośrednio, nawozy z Amazon i po kłopocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 @Aron Właśnie i w dodatku kupione wszystko za swoją ciężko zarobioną kasę i tylko dla swoich potrzeb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 współczuję nerwów. Jeden typ za UWAGA 0.012g amfy miał grzywnę 600zl i wszystko trwało 1rok. Inny za 5gziola i 45g amfy 10 000zl j zawias na 1rok. Żaden się nie rozpruł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 ja na szczęście mam na oucie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 9 Czerwca 2020 Napisałem do sklepu @THC-THC Może zechcą się ustosunkować... 5 minut temu, Bober13 napisał: @Aron Właśnie i w dodatku kupione wszystko za swoją ciężko zarobioną kasę i tylko dla swoich potrzeb Zapewniają o bezpieczeństwie, szyfrowaniu danych itp. Sklep, który ma 15 lat prułby się na klientów? Albo te ich zabezpieczenia to ściema, albo kasa od policyjnych ich skusiła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 Myślicie, że jakoś mogli by namierzyć spota ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 9 Czerwca 2020 Spota może nie. Ale Ciebie tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 "Dane dotyczące zamówienia usuwane są po około 30 dniach od momentu wysłania przesyłki." Takie info jest na ganjafarmerze. Oby to wał nie był. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 9 Czerwca 2020 Albo @Bober13 jest taki zdenerwowany, że pisze niespójnie albo atak konkurencji? Raz pisze, że czeka na wyrok a drugi raz że już dostał karę? Chyba, że to są różne postępowania. Nie wiem nie znam się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 Nie panikujcie. Trzeba być ostrożnym ale zachowywać spokój by nie popełnić głupich błędów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach