Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 2 minuty temu, Szym napisał: @Bober13 teraz ? co teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 ostatnie zamówienie było na paczkomat? nr tel na kogo zarejestrowany ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 @Szym zamawiałem tylko na paczkomat , numer chyba mój @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) @Bober13 no to numer tel jest wystarczający do namierzenia typkowi namierzyli plantację w lesie po lokalizacji telefonu miał tam 77 krzaków wyszedł po niecałych 8 miesiącach z aresztu bo posprzedawał ziomków... Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 Heh a ostatnio patrzyłem na te polskie sklepy z ciekawości jak to wygląda. 500zl+10nasion gratis +1+ gratisów worek i wodotryski. Ja tam wolę swoje -10% na wszystko i 1-2 nasiona gratis @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 @Szym jasne zgadzam się tylko musieli mieć od kogoś namiar na ten nr telefonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 pewnie od sklepu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 31 minut temu, Szym napisał: @Bober13 no to numer tel jest wystarczający do namierzenia 28 minut temu, Szym napisał: @Bober13 pewnie od sklepu Właśnie i to mnie w kórwia najbardziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 Ale trzeba być kurwą żeby handlować takimi rzeczami i jednocześnie z policją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 Mam dla wszystkich dobrą radę nie kupujcie w Polskich sklepach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 jak nasionamarihuany to chyba po mnie, z ganjafarmera też zamawiałem ale na swoj telefon kurwa Usuwam wszystko co możliwe z kompa i telefonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciuszek 0 Napisano 9 Czerwca 2020 Chyba tylko wizyta osobiście sklepie bez żadnych danych pozostaje. @Bober13, współczuję Ci kolego, że tak się stało. Pojebane te przepisy są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 @fxxx1337 Radzę Ci usuwaj bo to jeden z tych dwóch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2020 @Maciuszek nr tel na żula zarejestrować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 czyszcze wszystko właśnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 9 Czerwca 2020 @fxxx1337 no to mamy przejebane widzimy się w pace hah @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 Nie wiem czemu ale obstawiam sklep nasionamarihuany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bimbrownik oby nie kurwy rozjebane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 @MisterZielskoXD chyba że masz tego dużo , ja na szczęście dostałem tylko grzywnę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 mordeczko powiedz w prost po prostu który i tyle w czym problem pomożesz innym tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach