Farmerka 231 Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) @Szym nie mają, zaufaj mi ? ziemia na górze wyschnieta, pod górną warstwą jest mokro jak cholera ? nie chce ich przelać tak jak bonsai. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Czerwca 2020 @Farmerka to co ona taka oklapnięta to ta bonsai ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Czerwca 2020 @Szym przelalam ją, przecież napisałam w poście?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Czerwca 2020 3 dzień po przelaniu ?? mogę w jakiś sposób jej pomóc? jakaś magia? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Czerwca 2020 @Farmerka ta gleba jest wilgotna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Czerwca 2020 @Tester jeszcze w środku trochę jest wilgotna, nie jest mokra, bo troche wyparowalo wody przez te 3 dni, ale jest wilgotna. Na wierzchu jest sucha. Może to też przez rodzaj gleby? Kupiłam jakaś pod młode ssiewki z ogrodniczego bo Biobizz mi dopiero jutro przyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Czerwca 2020 @Farmerka albo może być za sucho @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Czerwca 2020 @Tester w 3 dni mogli wszystko zjeść ? To radzisz podlać ja trochę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Czerwca 2020 @Farmerka zaryzykuj i podlej dokładnie całą bryłę korzeniową i sprawdzisz czy się liście podniosły, najwyżej mnie zbiczujesz pejczem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Czerwca 2020 @Tester no dobra, przekonałeś mnie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 16 Czerwca 2020 @Tester poprawiła się, liście się podniosły i bonzai wygląda o wiele lepiej. Dzięki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Czerwca 2020 @Farmerka to nie przesuszaj jej już i pokaż fotke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 @Tester A jeszcze te klony, one takie mają być? Robią się żółte. 9 dzień, a korzenia nie widać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Czerwca 2020 @Farmerka i to jest ładne bonzai! Zaczyna żyć! Brawo. Swój medal dostaniesz mailem. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 @EneDue A można w funtach ten medal? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Czerwca 2020 @Farmerka proszę Cię. Jak bym miał funty to bym z wami nie rozmawiał. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 Myślę sobie teraz czy jej nie wsadzić na kwitnienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 2020 @Farmerka ja tutaj widzę sztukę bonsai najwyższych lotów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Czerwca 2020 @Groovebusters haha dzięki, ale jeszcze do wyższych lotów to jej daleko ?czekam aż nowe doniczki przyjdą i zaczynam z większą ilością, trening korzeni też zrobić chce?napewno zrobię fr z samych bonsai. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Czerwca 2020 @Farmerka dajesz dajesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach