Farmerka 231 Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) Witajcie, Nareszcie doczekalam się spider farmera. ?️?? Dziewczyny przeniesione do nowego boxa, mniejszego, ale mają swój własny. Wcześniej miały ciasno z 4 sezonami ?? Panny mają już po 34 dni. Ziemia : Biobizz All Mix Oświetlenie : 18/6 Trening : lst Odżywki : dostaly 2 x biobizz grow, więcej nie daje. Na kwitnienie dostaną też jakieś i też pewnie z BioBizza. Roślina w doniczce po drzewku bonsai jest to eksperymentalny projekt. Zakochałam się w tych canna bonsai-ach i zachcialam sobie taka zrobić. Przynajmniej spróbować ? jeśli się uda, już wiem czy się zajmie w następnym projekcie ??? Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Farmerka Pomyłka z nasionami. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja 2020 Co tonza panel led? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) @Rocky1988 w tytule masz Edytowane 28 Maja 2020 przez Wentyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 28 Maja 2020 @Farmerka Będzie Pani zadowoloona ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja 2020 26 minut temu, Wentyl napisał: @Rocky1988 w tytule masz O fuck - sorki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja 2020 Zapowiada się świetnie, który raz hodujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Maja 2020 @Groovebusters to jest druga uprawa w boxie, pierwsza na automatach rowniez ? ale kilka sezonow na oucie mam za soba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) Update. Ciasno mają, a ja im jeszcze dwa kolejne auto dorzuciłam? jeszcze czekam na nawilżacz, dzisiaj dorzucę do boxa. Ktoś może robi canna bonsai? Mogłabym mieć kilka pytań.? Edytowane 30 Maja 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Maja 2020 Jakie rozmiary boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Maja 2020 @Aron 60x60x200 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Maja 2020 @Aron stawiam na 60x60 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Maja 2020 6 godzin temu, Farmerka napisał: @Aron 60x60x200 Bydle. Powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Maja 2020 @Aron jakie bydle, mam identycznych rozmiarów, maluszek idealny do zabawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Maja 2020 No 200 cm wysokości to konkret W sam raz na jakąś Sativę. @Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 31 Maja 2020 @Aron normalna wysokość, na roślinę zostaje 110-130cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 31 Maja 2020 Ciekawi mnie ten bonsai @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 31 Maja 2020 @EneDue też mnie ciekawi, niestety nie znam nikogo kto je robi, jedynie oglądałam dużo filmików na yt i fb. Widziałam też na jednej stronie na fb, bardzo ładne te drzewka robią, ale żeby się dowiedzieć jak to dokładnie robią to oczywiście książka jest do kupienia. Rozmyślam nad nią ? @Aron box za mały jak dla mnie, wcześniej używałam tylko 120x120x200 do którego mogłam sobie wejść, teraz przy tym muszę się schylac i w ogóle tak ciasno ruszyć cokolwiek. ? fajny na dwie rośliny, wtedy na luzie sobie można porobić, bez kombinowania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 2 Czerwca 2020 Nie wiem jakim cudem, ale okazało się że wszystkie panny to sezony. WTF?!?☹ wybaczcie za zmylke, nie wiem co to się odjebalo, nie mogę w to uwierzyć normalnie, byłam pewna że kupiłam auto fem, a się okazało że to tylko fem?? Ale dalej coś mi tu nie pasuje. Czemu one takie niskie? musze to sobie rozpisać chyba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 @Farmerka yyyy, ale w tytule masz napisane, że to sezony...?? I jak Ci się nagle okazało, że to sezony a nie auto? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 2 Czerwca 2020 @Wentyl zmieniłam tytul na sezony. Zastanawiałam się czemu żaden kwiatek mi nie kwitnie, szukam na necie i myślę, wreszcie sprawdzilam zamówienie na te nasiona i na żadnym opakowaniu nie pisze auto ? sprawdzilam więc każda pestke na stronie i okazało się że to sezony. ☹ Teraz się zastanawiam czy nie wywalić na dwór, bo co prawda jestem mega zła przez to że to sezony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach