Tester 1,408 Napisano 14 Lipca 2020 @Rocky1988 modlić się o dobre geny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 15 Lipca 2020 @WielebnyMerry klony z Automatu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2020 @Bimbrownik czyli dobrze kminilem ze moze to sie nie udac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Lipca 2020 Klony robi się z roślin których etapem życia można sterować. Automatu raczej się nie reweguje bo niby jak? Chyba że są sposoby na reweg automatu a ja nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2020 Ziomeczki czym może byc spowodowane to ze jedna roslina (somango) kwitnie robiac szerokie topy które wręcz się rozchodzą na boki produkując co raz to nowe czesci a pozostałe dwie mają jeden jakby badyl wezszy niz w somango? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Lipca 2020 Myślę że to genetyka. U mnie AK tworzy grubsze topy a green poison robi owłosionego badyla Gdzieś czytałem że sativy mają rzadsze mniejsze topy i bardziej rozciągnięte. U mnie by się zgadzało bo green poison to pół sativa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2020 To prawda bo somango to 75% indica ijest najgrubszy. Z kolei TD to 80% sativa i jest dużo węższy. Jednak white widow to 50% na 50% a wygląda dokladnie tak jak TD. Może wystarczy 50% sativy żeby topy były dłuższe i węższe? To by jakoś się zgadzało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Lipca 2020 @Rocky1988 moze tak być. Albo jak to w genetyce bywa. Są geny recesywne które ustępują. Aż tak nie pamiętam tego z biologii żeby zgrywać znawcę ale mam wrażenie że coś w tym jest A może geny indica były słabsze od sativy w tej krzyżówce i wygrał silniejszy dawca genu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2020 Może jeszcze spuchną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2020 Gdyby tak częściej niz raz na 2 tygodnie zaglądać to pewnie byłoby nieźle. Dzis tez zapomniałem zabrać butelki z woda i nawozem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Lipca 2020 @Rocky1988 daj jej wody bo będą opadać liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Lipca 2020 @Rocky1988 zawsze możesz nasikać. Dostanie wodę i nawóz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2020 @EneDue My nie sikamy na coś co planujemy konsumować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Lipca 2020 @Rocky1988 to nie sikaj na roślinę tylko pod nią ? Swoją drogą siuśki beee ale kurze kupki cacy? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2020 @Bimbrownik kurze kupki tak samo beee, są też tacy którym odpowiadają ? Wróciłem po butle wody z nawozem i dostaly AN 3x2ml, calmag 2ml i overdrive 2ml ? i od rana wygrzewa się w czystym słońcu pod totalnie bezchmurnym niebem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Lipca 2020 @Bimbrownik tak tak. Ja też moczu byn nie chciał pić, ale rozumiem że to co wydalamy napędza rośliny które produkują coś co napędza nas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2020 @EneDue ja w sumie pije tyle energetykow ze mialyby niezły sstymulator @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2020 Pozwoliłem sobie uciąć mikro topka na próbę z somengo. Fajne, jeszcze fajniej bo swoje! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Lipca 2020 Całkiem uroczo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Lipca 2020 @Rocky1988 no pałągi ładne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach