Gość Napisano 7 Lipca 2020 @WielebnyMerry klona z 2 tygodnie kwitnącej rosliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Lipca 2020 Utniesz i wrzucisz, a tak spróbujesz możesz zrobić pc-box i wsadzić tam kwiatki na dojście! Ryzyko fizyk nic nie tracisz możesz jedynie zyskać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2020 Ale on ma 3-4 cm ? Mi chodzi o te malutkie w kółku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2020 A jak myślicie tak ns pierwszy rzut oka temu somango zostało do scinki? Trichiomy przezroczyste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cannot 0 Napisano 7 Lipca 2020 @Rocky1988 ile dałeś za te panele? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2020 @cannot za 2 wyszło mi 370 pln. ? Jeden był w gratisie od mars hydro z alieexpress, nna przesyłkę czekałem raptem 4 dni. Więc mam najtańsze 2x100w led ever Kurde, naprawdę miło juz to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Lipca 2020 Do ścinki spokojnie 2-3 tygodnie. Masz mikroskop czy lupe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2020 Mam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2020 Bylem na działce, pierwszy ra od dluzszego czasu. Jako tako rosnie, szalu nie bedzie ale jest totalnie bezobsługowa - podlana raz jeszcze na wegu W sumie jakby takich 20-30 zarzucić to mialoby sens ? no i pogoda kiepska bo slonca jak na lekarstwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Lipca 2020 Chyba chce jeść albo zdjęcia takie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2020 @EneDue na pewno chce. Ona byla tylko raz podlana samą wodą ? jutro tam wpade z odrobinką jedzonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Lipca 2020 No skoro bezobsługowa to też zadowolenie jak w markecie. Ale coś tam plonów będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2020 @EneDue liczylem się z tym. Byłem ciekaw jak rosnie pod folia - moze byloby lepiej gdyby troche mniej padało i wiecej świeciło. Aaaaale to był tylko maly dodatek do indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) Kilka zdjęć z dzisiaj - wszystko zaczyna juz swojsko pachnieć. Od lewej - White widow auto 46 dni Somango auto 53 dni Think different auto 46 dni Podlewane samą wodą ph 6,5 naprzemian z mieszanką bloom z an i overload z an. Widać juz wyraźna przewagę think different która była najmocniej cięta od samego poczatku co przeczy teorii ze niby automatow nie można ? Nie mogę natomiast powiedzieć żeby super cropping był jakod wybitnie sensowny - aczkolwiek na pewno jakos bardzo nie zaszkodzi. No i trza większe donice i wincyj ziemi:) Edytowane 10 Lipca 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2020 To zdjecie idealnie oddaje o ile wiecej urosla roslina cieta najwiecej Inna sprawa ze TD podobno daje najwięcej plonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2020 Dobranoc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lipca 2020 Aktualny stan rzeczy poza tym ze wybory wygrał kto wygrał ? wygląda obiecujaco. Somango fajnie puchnieba i reszta tj WW i TD ruszyły. Somango leje już do końca samą wodą, Trichiomy są cały czas przezroczyste. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lipca 2020 Jest szansa zeby 100 pękła? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Lipca 2020 @Rocky1988 jak spuchną dobrze to tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lipca 2020 @Tester jakoś im w tym pomóc? Tzn mam overdrive i bloom perfect ph. Dodaje co 2 podlanie 1/2 dawki blooma i w somango od 2 tygodni overdrive. Cos dodać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach