kamil25410 8 Napisano 18 Sierpnia 2020 Dzień 95. Postanowiłem ściąć roślinę etapowo. Chce się jeszcze dowiedzieć czy dobrze zrobiony top pod suszenie powinien tak wyglądać jak te ? Czy mam jeszcze coś powycinać ? Te listki ? Robię to poraz pierwszy Myślę że jeszcze te liście muszą odlecieć większe nie ? Tylko jak je obetne to co z nimi zrobić bo na ich połowach jest tyle trichomów że ulala ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Sierpnia 2020 @kamil25410 możesz suszyć tak jak masz bez trymowania, twoje palenie, robisz jak chcesz ? albo trymujesz , a z resztek zrobić maslo i pozniej ciasto lub ciasteczka itp? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 18 Sierpnia 2020 @Farmerka tylko że jak wyschną tak to i tak będę musiał je odciąć nie ? Bo będą te liście drapać w gardło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Sierpnia 2020 @kamil25410 jak zrobisz dobry curring to nie będzie drapać w gardło, nawet jeśli zostawisz te liscie. One nie maja nic do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Sierpnia 2020 Mnie tam nic nie drapie ? Nie wiem o czym prawicie. Może to zależy od genów, albo wrażliwości gardełka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2021 Zupełnie jakbym widział swoją roślinkę na kilka dni przed ścinką, tylko moja bardziej zgolona była. White russian auto i aż 95 dni do ścinki, a pewnie bursztyny się jeszcze nie zdążyły zrobić. Ja już przestałem wierzyć w te automaty że są niby szybsze od sezonowych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach