kamil25410 8 Napisano 26 Maja 2020 W doniczce White Russian automat pod lampami 32w tornado,dzień 11, podlewany narazie samą wodą kiedy zacząć lać biohumusa(nie mam universala tylko do storczyków)? Czy narazie jest wszystko okej ? Jakieś rady? Siedzi w pcboxie ziemia biobizza all mix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Maja 2020 @kamil25410 lej gdzieś za 10dni, ta ziemia co masz ma w sobie pierwiastki na start @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2020 @kamil25410 trochę Twoja panna się wyciąga, obniżyłabym żarówki Nie popełniaj mojego błędu, bo biohumusem spaliłam roślinę, mimo niskiej dawki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 26 Maja 2020 Podsyp jej ziemi do brzegu doniczki. I obniż troszkę lampę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 1 Czerwca 2020 Dzień 17 wszystko okej ? A i kiedy robić jej lst? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 1 Czerwca 2020 Wygląda dobrze. Lst już możesz robić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 1 Czerwca 2020 @Farmerka czym najlepiej podwiązać go przy lst jakieś wskazówki czego nie robić przy lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Czerwca 2020 @kamil25410 przy takiej malutkiej to czymkolwiek, kawalkiem drutu, i tak nie wyciągnie. Jak będzie wieksza i silniejsza to potrzebny bedzie grubszy, dłuższy drut a teraz to nawet spinacz da radę. Czego nie robić? Nie złamać! Wiele więcej oprócz zgięcia jej na razie zrobić nie możesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 2 Czerwca 2020 @Wentyl dobrze? Może mocniej ? Pytam bo to moja pierwsza uprawa żebym nic nie zjebał bo automat sobie tego nie odbije jak czytałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 @kamil25410 to teraz popatrz na te zdjęcia i powiedz mi i sobie, co ma na celu to co zrobiłeś. Weź przeczytaj chociaż jeden temat o lst, @Tester świetne poradniki zamieszcza. Tutaj pięknie po prostu przechyliles roślinkę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Czerwca 2020 Dużo mocniej. Ma leżeć na ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 3 Czerwca 2020 @EneDue teraz dobrze ? Ogólnie te pierwsze naginanie to się po prostu bałem żeby nie złamać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Czerwca 2020 @kamil25410 bardziej bym wygiął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 @kamil25410 nie łap przy ziemi rośliny tylko za szczyt i szczyt dognij do ziemi. Popatrz na inne lst w fotorelacjach Zginając przy ziemi prędzej polamiesz a jak złapiesz za szczyt to się wygnie elegancko 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 3 Czerwca 2020 @Tester @EneDue Tak się ciężko robi pierwsze ruchy przy lst ? teraz chyba musi być dobrze mocniej jej nie nagne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 Może być. Jak szczyt trochę pójdzie do góry to go znowu nagnij @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 3 Czerwca 2020 Takie dwie żarówki wystarczą by doprowadzić uprawę automata do końca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Widzę, że też karton jak i u mnie. Z tymże ja mam kartonowe drzwi. Jaki filtr węglowy masz? Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Czerwca 2020 2 godziny temu, SicWolf napisał: Takie dwie żarówki wystarczą by doprowadzić uprawę automata do końca? jak masz wymiary pc boxa to tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 3 Czerwca 2020 8 godzin temu, Aron napisał: Widzę, że też karton jak i u mnie. Z tymże ja mam kartonowe drzwi. Jaki filtr węglowy masz? Narazie nie mam żadnego Niedługo będę zaczynał podlewać to biohumusem bo narazie chyba za młoda jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach