Grzechoczący Grzechotnik 1,794 Napisano 17 Listopada 2023 Z samych łodyg i cukrowych, jedna kostka masła i całą noc w wolnowrze. Dekarbo w 110° na 40min. Najmocniejsze jakie stworzyło się mi do tej pory, a bez żadnego topa. Chyba wolnowar zrobił robotę. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @grolsch3 dobrze to kopie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,794 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 inna bania trochę niz do płuc dym, ale kopie oj kopie. Cały dzień tu siedzę po nim i nadaje do Was 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) @grolsch3 czyli kopie 😎🤣 Edytowane 17 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,067 Napisano 17 Listopada 2023 17 minut temu, grolsch3 napisał: @Pablo 1988 inna bania trochę niz do płuc dym, ale kopie oj kopie. Cały dzień tu siedzę po nim i nadaje do Was 😂 Do takich samych wniosków doszłam, chyba musze zaprzestać piec bo po tym nie wraca sie tak łatwo do siebie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach