Andi 428 Napisano 17 Sierpnia 2020 @Aron Ripen może ale nie wiem czy on przyspiesza dojrzewanie trichomów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Sierpnia 2020 Dzień 88. Koniec z przygodą. Krasnal leci pod kosę. Najwyższy szczyt miał 35 cm.... Ciężko powiedzieć ile wyszło. Ze ~30g strzelam. Topy zbite, twarde. Miejscami popcorn, ale jestem zadowolony. Jak na pierwszy raz - nie oczekiwałem cudów. Zapach mocno cytrusowy. Myślałem, że tutaj nie będzie zaskoczenia, ale jak opadł to wyłonił się skun. @glodek18 To teraz nie zostać złapanym z paleniem. ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Sierpnia 2020 No wiesz Ty co, wyhodować Ci się udało to i na paleniu Cię nie złapią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Aron Najważniejsze za bardzo się nie chwalić skad się ma.I nie nosić przy sobie za dużo ? Krzaczek fajny zupełnie nie podobny do tego co ja miałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Sierpnia 2020 Ehh jestem zawiedziony. Ten towar... nie kopie!! Tzn. parę razy chwyciło (1 raz LR na parę prób ogółem). Spaliłem z bratem po jednym tłustym blancie RD. I nic!! ? Ktoś by powiedział - sprawdź trichomy. Te były głównie białe, parę bursztynków. WTF? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Sierpnia 2020 Dobrze wysuszyles? Ode mnie kumpel dostał świeże i mówiłem żeby sobie wysuszył to spalił na w pół mokre i mówi że lipa a następnego dnia dzwoni że jednak kozak tylko tamto źle wysuszył i palił pół mokre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Sierpnia 2020 @EneDue Suszone tradycyjnie, nie w piekarniku do momentu aż gałązka zaczęła "strzelać". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Sierpnia 2020 @Aron mojego RD paliło 6 osób i wszyscy byli zadowoleni . Nie był to jakoś super mocny materiał ale jak kręciłem lolki z niewielkim dodatkiem tytoniu to gralo.Moze następny raz jakiegoś sezona posadz mocarna odmianę . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2020 @Aron a lowryder2 działał tak? One miały identyczne warunki? Może pestka felerna. Ale RQS to solidna marka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Sierpnia 2020 @Groovebusters No działał. Nawet bad tripa miałem. Ale niektóre partie w OGÓLE. Trzymałem go 80 dni, podczas gdy inni cieli w 60 - 75 dniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2020 Szukałeś w internecie? Na zagranicznych też @Aron Niektóre partie Lowrydera? Stary przykro mi, nie mogę Ci pomóc ? CHOCIAŻ wiesz co Daj im 2 tygodnie w słoiku. Powinny navrac mocy Moje ziolo klepie dobrze dopiero bo dobrym wysuszeniu. Po curringu jest malina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) @Groovebusters No dzięki za rady. Posmutniałem z deka, bo starałem się dopiąć wszystko na maxa. Oby po tym całym curringu zaczęło działać. W necie szukałem, ale jedyne na co się natknąłem to to że mogły być za wcześnie cięte. Ale LR miał w 'uj dużo czasu. Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Sierpnia 2020 @Aron a tydzień dłużej mógł się okazac kluczem do sukcesu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 26 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry Wczoraj była zabawna sytuacja, po spizgałem się tam mocno, że słoje w drewnie zaczęły układać się we wzorki - ba mało tego - wyświetlać film. I to ten "słabiutki" Low Ryder. Brat też poczuł, ale "rozluźnienie" i senność. Czyżby na każdego inaczej działało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Sierpnia 2020 Dokladnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach