Szym 866 Napisano 21 Czerwca 2020 @Aron które liście obciąć jakie kwiaty ? tam nic nie ma do usuwania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Czerwca 2020 @Szym Na zdjęciu nie widać. Ale zaczynają się pojawiać kwiatostany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 23 Czerwca 2020 Dzień 30. Jak myślicie, dawać im już papu? Po lewej RD po prawej LR2. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Czerwca 2020 Raczej nie. Liście mają ciemne chyba że to kwestia zdjęcia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Czerwca 2020 @Aron Ja wiem ze masz w chuj nawozow, i z checia bys juz cos wlal do doniczki, ale jeszcze za wczesnie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2020 @Aron zrób fotę tych kwiatostanów następnym razem. Ten żółty częściowo liść jest na dole? I jak tam ten przypalony szczyt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Czerwca 2020 To dopiero początek kwitnienia. Masz czas na nawozy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 23 Czerwca 2020 @Groovebusters OK. Tak, żółty jest na dole. Przypalony szczyt nie spowolnił rośnięcia. Liście się poszerzyły i aż tak nie widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2020 @Aron powiedz mi tylko jak sobie radzisz z zapachem? To dobrze, że przypalony szczyt nie spowolnił rośliny. Dobrze Ci idzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 23 Czerwca 2020 @Groovebusters Zapachu właśnie nie czuć. Chyba, że wejdę do pokoju to owszem zalatuje, ale jak ktoś nie zna tematu to powiedziałby, że to stęchlizna. 1. na wylocie mata węglowa, 2. na boxie postawiłem odświeżać z ozonatorem. Włączam na chwilę - nie w 100%, ale pomaga, 3. w szczelinę między drzwi a podłogę wcisnąłem ręcznik. Generalnie obawiałem się smrodku, ale jest git majonez. Znajomy powiedział, że nic nie czuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 17 Lipca 2020 Jakieś nowości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Lipca 2020 (edytowane) W dniu 18/07/2020 o 00:16, glodek18 napisał: Jakieś nowości ? Właśnie wróciłem ze wczasowania się. Wieści dobre i niezbyt dobre. Dziś nawaliła wentylacja. Obstawiam, że zasilacz nie dał rady. Coś im się stanie jak poczekają parę dni (tak z 4 -5)? Temperatura przy topach: 31C (niestety nic z tym nie zrobię). Rośliny wykiełkowały 24 maja więc mają 2 miesiące. Czy po fotach da się stwierdzić pi razy pizda ile jeszcze potrzebują? Edytowane 24 Lipca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Lipca 2020 To zależy do jakiej temperatury w środku dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Lipca 2020 1 minutę temu, glodek18 napisał: To zależy do jakiej temperatury w środku dojdzie no 31C @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 24 Lipca 2020 sprawdź trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Lipca 2020 @Tester Ok. A możesz mi powiedzieć czy sprawa z wentylacją jest nagląca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Lipca 2020 Myślę że czym szybciej tym lepiej krzak może to odczuje mocniej a może słabiej zapodaj fotki bo jestem ciekaw twojego RD pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 24 Lipca 2020 @Aron powinno być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 1 Sierpnia 2020 Sciąłem trochę LR2 i wysuszyłem w piekarniku. Tematu było na jedną fajkę. Wysuszone w piekarniku ~60C na 15 min. I... nie kopie. Wie ktoś gdzie popełniłem błąd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Sierpnia 2020 @Aron towar nie dojrzały ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach